Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı unutkanlık, dalgınlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vejeteryanlıkla alakası varmıdır. son 4-5 aydır acaip unutkam birisi oldum. bir o kadarda dalgın. sırf bu yüzden ehliyet kursuna gitmekten ve araba kullanmaktan vazgeçtim. acaba gerçekten et yemememle bir alakası varmıdır?[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
Evet et urunleri yemezsen unutkanlik fazlasi ile olur. Bkz: Petek Dinçöz

Bakla giller ile bu dengeyi saglayabilirsin, ancak bunun icin bir hayli fazla yemen gerekir.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Mesaj tarihi:
Hayvanlari sen mi kurtarican bo$ver vejeteryanligi.Nimet onlar et yemen lagzim.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
ot obur bir hayvan olsaydın köpek dişleri ne işe yarardı?

kabul et sen insansın sen hem etobur hem d eotobursun..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
hem sen onları yemiyosun ama onlar vahşi bir ormana düşsen seni yemezler mi?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Mesaj tarihi:
et yemiyorsan tavuk ye

O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Bendede var ayn1 mesele durumun beslenmeden kaynakland1g1n1 zanletmiyorum, geri zekal1da degilim ama bazi $eyleri haddinden fazla dü$ününce oluyor...[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol:
Mesaj tarihi:
kafanın hacmin de bir küçülme var mı ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
güzelim et ye yumurta ye protein görsün vücut[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Galeri
Mesaj tarihi:
başka besinlerdede protein varki. balık,süt, peynir, bazı baklagiller. gerçi etteki aminoasitler onlarda varmı bilmiyorum ama.

[Bu mesaj 333 tarafından 03 Şubat 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

bu yenmez mi bee =)

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Galeri

Mesaj tarihi:

veya bu

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Galeri

Mesaj tarihi:
ehe arkadasım, belirli bölgelerinde ara ara durduk yere uyuşma filan oluyor mu? b12 vitamininin eksikliği olabilir sende. et dışında, sadece mercimekte filan var galiba bu vitamin, o da çok az bildiğim kadarıyla.

bi doktora görün, kan tahlili aldırır o da zaten, baktırrı b12'ne.
  • Yeni Oluştur...