Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arsenal-M.United

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ronaldo :([signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
armutya süper açı kapattı yani :)
alex fergusson ölemi seviniyor[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Mesaj tarihi:
giggs in wurusu direkten döndü yaw....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
kaleciler süper valla :D
insan üzülüyor valla rüştüyü şuralarda göremeyince.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL

Mesaj tarihi:
ronaldo gene ya off :([signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
golllllll
ronaldo yani çakti....

yenilgiden 3-2 öne geçti menchester[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
kalecinin büyük hatasi yüzünden yediler gölüü mal gibi çikti..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
rüştü barça ya gitmeden önce arsenalle ön protokol yapmıştı...
arsen wenger sonra rüştüyü denemek istedi , rüştüde tabiiki kabul etmedi...
arsen wenger kendinide yaktı rüştüyüde yaktı bence...valla için yanıyor.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL

Mesaj tarihi:
abi lehmann'a noldu niye bu angut kaleci oynuyor ?[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
tmm iste arsenal simdi geri gelir maca asilir...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
daha neler var gözden kaçan da tam öküz ama hakemin dibinde öyle bi hareket
ehe bu kadar atılmaya meğillilik olamaz
göz göre göre vurdu adam direk[signature][hline]kaçın! burizası var!
  • Yeni Oluştur...