Lucas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ronaldo :([signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 attı ronaldo, daha doğrusu giggs attırdı[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Gollllllll... ronaldo çaktiiiii 2-2[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 eheh ronaldo'da döt etti arsenalli taraftarlarını susun susun dio 2-2. maç budur.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sus mus falan yavaş diyorum, bilet gelio az kaldı..bastır arsenal[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 armutya süper açı kapattı yani :) alex fergusson ölemi seviniyor[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arsenal gelio sabredin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 giggs in wurusu direkten döndü yaw....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kaleciler süper valla :D insan üzülüyor valla rüştüyü şuralarda göremeyince.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ronaldo gene ya off :([signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ahaha armutya klasigi[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya almunia efsane bi BUGSIN abi lehmann ı da aratabilen bi kaleci varmış ya of be[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 golllllll ronaldo yani çakti.... yenilgiden 3-2 öne geçti menchester[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 2-3, m.united. gol: yine ronaldo[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 01 Şubat 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 olm arsenal = beşiktaş işte hep söyledim bunu inanmadı kimse al şekil 1a[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yalnız harbi kaleci saçmaladı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 kalecinin büyük hatasi yüzünden yediler gölüü mal gibi çikti..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 rüştü barça ya gitmeden önce arsenalle ön protokol yapmıştı... arsen wenger sonra rüştüyü denemek istedi , rüştüde tabiiki kabul etmedi... arsen wenger kendinide yaktı rüştüyüde yaktı bence...valla için yanıyor.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 abi lehmann'a noldu niye bu angut kaleci oynuyor ?[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 silvestre atıldı kırmızıyla haha[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çirkef silvestre defoldu gitti, oh beter olsun.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 şöyle bi maçta adamın yaptığı harekete bak, bu adama en ağır cezayı vermek gerek[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tmm iste arsenal simdi geri gelir maca asilir...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 daha neler var gözden kaçan da tam öküz ama hakemin dibinde öyle bi hareket ehe bu kadar atılmaya meğillilik olamaz göz göre göre vurdu adam direk[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 flamini çıktı jose antonio reyes girdi aslan reyes göster gücünü[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar