Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu adamın şiirlerine resmen hastayım... çok güzel ve içten şeyelrle donatıyor şiirlerini.. kurallarmış şuymuş buymuş yok gerçi ama ben böylesini daha çok seviyorum zaten.. yeni bir kaset daha çıkarmış..onu da alacağım.. kitaplarının yanına koyacağım cdyi.. siz neler düşünüyorsunuz yılmaz erdoğan'ın şair yönüyle ilgili?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 "anladım ki ağaçlar toprağa acı verdikçe büyüyorlar." diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 harbi gsl yazıo kural fln olmaması daha cekici yapıo siiri bence[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çok güzel bir link buldum.. bir çok şiiri bulunuyor burada.. daha önce okumamış olananlar veya aa kenarda dursun lazım oldukça açıp tekrar okurum diyenler varsa.. burası..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yada soyle diyeyim yilmaz erdogan kim ? Cevap : Soyulurmuydu kabugu hayatin, yada tum vitamini kabugundamiydi ? diyebilecek tek insan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende cok begeniyorum onun siirlerini. ozellikle belkide ankarali olmam ve ankarada yasanmis seyleri anlattigi icinmidir bilmem yasayabilme ihtimali adlı siirini cok seviyom. hatta actim simdi dinliyom yine. ah bide sigaram olsaydi simdi...[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben vereyim diyecem ama : ) olmiyecek. Neyse bende ankaradayim hatta yilmaz erdoganin kiz kardesi ile ablam ayni liseden mezun : ) ve arkadaslariydi zamanin da tabi sonra birbirlerinden uzaklastilar bizim mahallede otururlardi. : ) Dikmende Sokullu mehmet pasa caddesindeydiler zamaninda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yer ile yeksan islak sacli kem gozlu kavim goclerinden bu yana aglayan ve durmadan cep kanyagi yakiciliginda ezgiler calan caldiran yakalatan adi bende gizli bi kadindi istanbul sehre bi yagmur yagdi ben agladim sevilirken ayrilmak mi kaldi bizanstan oyun dolan yoktu gozlerde yalnizca ses verilmis sozler birdi edilen yeminler sifir esyalkar alindi fotograflar sokuldu yerlerinden ve bi askin izlerini yok edicek bir baska ask siparis edildi yeniden yagmur sehre bi yagdi ben agladim hangimiz daha cok yalan sondurdu cay bardaklarinda hangisi talandi demli opucuklerin ve bugularda yitirilen kimin adiydi bi asktan digerine kac saatte gidiliyordu soyulurmuydu kabugu hayatin yoksa butun vitamini kabugundamiydi ben bi agladim sehre yagmur yagdi. ben giderken en cok seni goturdum. aklimin nakliyesi idi asil yoran tasiyicilari yardan dusmustum yaralarim yardan armagandi kutsal kitabimdi ziyan edilmis sevgililer atlasi ben sevmeyi beceremedim belkide sevilmeyi. benim sevmeye engel evcil acilarim vardi. sehre bi yagmur yagdi. ben agladim. yagmur sehre bi yagdi ben agladim. ben bi agladim sehre yagmur yagdi. ben.. yagmur.. agladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 benim en sevdiğim şiir ise [spo1=yeni bir sayfada sana bakmak]Herşey yapılabilir Bir beyaz kağıtla Uçak örneğin, uçurtma mesela. Altına konulabilir Bir ayağı ötekinden kısa olduğu için Sallanan bir masanın. Veya şiir yazılabilir Süresi ötekilerden kısa Bir ömür üzerine.. Bir beyaz kağıda Herşey yazılabilir, Senin dışında.. Güzelliğine benzetme bulmak zor, Sen iyisimi sana benzemeye çalışan Herşeyden: Bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor. Belki tabiattadır çaresi Senin bir çiçeğe bu kadar benzemenin.. Ve benim Bilinci nasırlı bir bahçıvan çaresizliğim.. Anlarım bitkiden filan Ama anlatamam Toprağın güneşle konuşmasını Sana çok benzeyen bir çiçek yoluyla Sen bana ışık ver yeter Bende filiz çok.. Köklerim içimde gizlidir Gelen giden, açan soran, bere budak yok Bir şiir istersin "içinde benzetmeler" olan Kusura bakma sevgilim Heybemde sana benzeyecek kadar Güzel birşey yok Uzun bir yoldan gelen Tedariksiz, katıksız bir yolcuyum Yaralı yarasız sevdalardan geçtim Koynumda bir beyaz kağıt boşluğu Herşeyi anlattım.. Olan olmayan, acıtan sancıtan.. Bilsem ki sana varmak içindi Bütün mola sancıları Bütün stabilize arkadaşlıklar Daha hızlı koşardım Severadım gelirdim Gözlerinin mercan maviliğine.. Sana bakmak Suya bakmaktır.. Sana bakmak Bir mucizeyi anlamaktır.. Sağa sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır Aşk sorgusunda şahanem Yalnız kelepçeler sanıktır Ne yazsam olmuyor Çünkü bilenler hatırlar.. Hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar Bahçıvan değil tüccarlardır Sen öyle göz, Sen öyle toprak ve güneş ortaklığı Sen teninde cennet kayganlığı iken, Sana şiir yazmak ahmaklıktır.. Bir tek söz kalır Dişlerimin arasından Ben sana gülüm derim Gülün ömrü uzamaya başlar Verdiğim bütün sözler Sende kalsın isterim Ben sana gülüm derim Gül sana benzediği için ölümsüz.. Yazdığım bütün şiirler Sana başlayan bir kitap için önsöz Sana bakmak Bir beyaz kağıda bakmaktır. Her şey olmaya hazır sana bakmak suya bakmaktır.. gördüğün suretten utanmak.. sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır.. sana bakmak Allah’a inanmaktır. [/spo][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben fazla dinlemem yani bir ilgim olmad1, gecenlerde bir $iiri radyoda söyleniyordu gözlerimi doldurmak üzereydi neredeyse..[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 [spo1=Sevebilme Ihtimali]ankaraya usul usul karbonmonoksit yagiyordu ve kapali mekanlarda sevismeyi oneriyordu haber bultenleri oysa ankarada hic sevismedim ben disiplin kurulunda tartisilan askim olmadi benim sinifca gidilen pikniklerde kicimiza batan platonik dikenleri saymassak [/spo][signature][hline][ code=php ] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[ /code ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar