CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Selamlar... uzun bi aradan sonra geri donusu mu boyle bir konuyla kutliyim dedim:D (ayrica cok aradim acilmis mi bu konu diye ama bulamadim)...Saygilar... 2005, Ocak 30, İstanbul, Türkiye -Topu topu 4 saat kaldım, şayet 4 gün kalsaydım neler olabilirdi düşünemiyorum... -46 milyar dolar servetim olabilir, ama yine de ben de bir insanım sonuçta... -İddia ediyorum, benim yerime bir uzaylı gitseydi Türkiye'ye, kesinlikle ona öyle bakmazlardı; zaten taşlıyorlar mıymış neymiş uzaylıları, çok ilginç insanlar... -Benimle tokalaşan herkesin derhal elini pantolon cebine sürmesini, ülkenin bir geleneği sandım önce. Evet, yanılmamışım, gerçekten de bir gelenekmiş. Avuç içi kaşınıp, cebe sürülünce, zengin olunacağına inanılıyormuş, benim durumum bir istisna tabii... -Birkaç kişi bana sürtünmeye çalışınca, korumalar müdahale etti, tatsızlık oldu. Sonra anladım ki bu sürtünmeyle, zenginliğin onlara da bulaşması hedefleniyor muş, omuzum hala acıyor... -inandıramadım, ne yaptırma inandıramadım!.. Benim lap-top'umun, dünyanın en süper bilgisayarı olmadığına, son derece sıradan bir alet olduğuna kimseyi inandıramadım. Bir ara bizim şir-kettekiler, "Patron, Cem Uzan diye biri var Türkiye'de, valla sende yok ondaki bilgisayar" demişti, ben de "Parasını peşin aldınız değil mi?" demiştim, gülmüştük... -Bu ülkede zenginlerin pantolon ceplerini dışarı çıkararak "bakınız, hiç param yok!" şeklinde gösteri yapmaları adettenmİş. Yapmadım tabii, bana pek inandırıcı gelmedi... -Başbakanları iyi ve samimi bir insan! Bana çok İltifat etti! Güneydoğu Asya felaketi için konuşurken bana "pamuk eller cebe" dedi. Biraz kırılsa da, ellerimi pamuğa benzetmesine bir anlam veremediğimi söyledim, bozuldu galiba!.. -Çok güzel bir söz öğrendim bu arada, "Nazar etme ne olur, çalış senin de olur!" Windows açılırken, "Hoş Geldiniz"den sonra bu lafı da koyayım diye düşünüyorum... said: *Milliyet Gazetesi'nden alinmistir.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ahaha çok iyi ya.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 utaniorum ya adam gelmis Turkiye'ye rezil ettik kendimizi ne o ole sürtünmeler fln [signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ??? [Bu mesaj koma tarafından 03 Şubat 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 "Nazar etme nolur, çalış senin de olur" anısı kralmış.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: koma, 03 Şubat 2005 00:31 tarihinde demiş ki: utaniorum ya adam gelmis Turkiye'ye rezil ettik kendimizi ne o ole sürtünmeler fln ne surtunmesi yaw ahahaha :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oha geyik değil mi bu şimdi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: KarafatmaMan, 03 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki: -Çok güzel bir söz öğrendim bu arada, "Nazar etme ne olur, çalış senin de olur!" Windows açılırken, "Hoş Geldiniz"den sonra bu lafı da koyayım diye düşünüyorum... [signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol inanmıyorum ben gerçek olduğuna link isterem miliiyette, nette varsa:)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 03 Şubat 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu hepsine bedel :) said: -Topu topu 4 saat kaldım, şayet 4 gün kalsaydım neler olabilirdi düşünemiyorum... [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Naa, 03 Şubat 2005 00:39 tarihinde demiş ki: said: koma, 03 Şubat 2005 00:31 tarihinde demiş ki: utaniorum ya adam gelmis Turkiye'ye rezil ettik kendimizi ne o ole sürtünmeler fln ne surtunmesi yaw ahahaha :) said: Birkaç kişi bana sürtünmeye çalışınca, korumalar müdahale etti, tatsızlık oldu. Sonra anladım ki bu sürtünmeyle, zenginliğin onlara da bulaşması hedefleniyor muş, omuzum hala acıyor... bu sürtünme :)[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RakipUsta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ehehe cok iyi ya.bu olay geyik heralde di mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya kesin geyiktir oha :D milliyette de geyik için çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sanki milliyetteki serin duruş köşesinde alınmış gibi geliyor bana. İsmet Salu abimiz yazmıştır :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya bı ayzar geyık bi şekilde sankı bıll gates solmeiş gibi yazmış işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 koma yardın beni..[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :)[signature][hline]Eğer düşmanımın düşmanı benim de düşmanımsa, dostum kim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: KarafatmaMan, 03 Şubat 2005 00:28 tarihinde demiş ki:-İddia ediyorum, benim yerime bir uzaylı gitseydi Türkiye'ye, kesinlikle ona öyle bakmazlardı; zaten taşlıyorlar mıymış neymiş uzaylıları, çok ilginç insanlar... [/b] Bunu diyeni taşlicaksınız uzaylıları deil... Onlara başka şeyler yapılması gerekiyo[*bkz: G.O.R.A][signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV][Bu mesaj killers tarafından 03 Şubat 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Endoret, 03 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki: lol inanmıyorum ben gerçek olduğuna link isterem miliiyette, nette varsa:) , Gercek degildir tabide dunun gazetesinde wardi yani 1 subat ta 4. sayfa galiba Bİll Gates'in ajandası yazıyordu...hosuma gitti sizle paylasiyim dedim:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İlginc tabi... Bill Gates e bunları yaşattıklarını düşünemiyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bunlari ciddi zannettim deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ''Turk insaninin ozellikleri'' isimli topik cok daha komik, bu biraz basit ve yavan geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o zaman yazma cevap...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kendi topic inin reklamını yapanda çıktı :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: FakeAccount, 03 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Kendi topic inin reklamını yapanda çıktı :P ehueh acacan bi tane topic " Baska topicler icin reklam alınır" diye :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu gerçek olsaydı heralde bizim türk halkı bunu öğrendiğinde bi ara italyaya yaptıgımız boykottan beter olurdu :) düşünsene italyan marka ayakkabıları yakıyodu bizimkiler şimdi de microsoft markasına yapmadıgını bırakmazdı windows cd lerini yakanlar kıranlar firizbi oynayanlar eheh makara olurdu valla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar