Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 açiklamaya gerek yok yerli karmami daha ii ypksa yabanci mi_?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dostluk maçı sonuçta, hatta başbakanın bile 5-10 dk. oynayacağı söyleniyordu güney asya içindi sanırım bu maç[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 başbakanda oynamalı.[signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Evet Güney Asya icin Almanya ligide yapti 2-2 bitti:)[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 kadroyu gördüm öyle yıldızlar karması falan değildi ama yinede iyi bişey başbakan da oynarsa ilğinç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kadro nedir ?[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 henüz kadroyu tam anlamiyla bilen yok galiba...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bilen varsa yazarsa sevinirim :)[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 zevkli olmayacak bence maç..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yabancılar takımı haksızlık derecesinde güçlü,sanırım anelka'yıda alıcaklarmış bu maça.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Defans da 2 tank Song & Tomas biladerler geçit vermez kimseye :D Anelka da takar gibime geliyo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yahu bıde Alex ınden tut Anelka Thomas Song ee bu ne bıcım takım olur ..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kısacası turk karmasına yazık olur heheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bence bu maçta gs nin yapmaya çalıştığı...gs-türkiye karması maçı gibi dandikten bi eziklik abidesi olarak tarihe geçecek...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 mac berabere biticek :)[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hadi yaa nereden biliyon ...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Dostluk maci oldugu icin kimse kimseyi test etmiyor burda.. Bi yardim maci..[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 taib de oynasın güleriz biraz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 berabere[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hakan şükür olmayacakmış diye duydum belki yanlıştır ama eger oyleyse ayıp olur.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Mephinx, 31 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki: hakan şükür olmayacakmış diye duydum belki yanlıştır ama eger oyleyse ayıp olur. doğru duymuşsun.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yaslandi adam yorulmak istemiyor :D[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ehuehu su an onumde 2 tane bilet var ark. la gıtcem insallah bi olay olmaz :)[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 KADROLAR Yerli Karması Rüştü Reçber, Ümit Özat (Fenerbahçe) Bülent Korkmaz, Cafercan Aksu (Galatasaray) Fatih Tekke (Trabzonspor) Serhat Gürpınar (Denizlispor) Tayfur Havutçu, Ramazan Kurşunlu (Beşiktaş) Kürşat Duymuş (Çaykur Rizespor) Mert Korkmaz (Malatyaspor) Erhan Namlı (Gaziantepspor) Ümit Bozkurt, Ali Öztürk (Gençlerbirliği) Yasin Çelik (Konyaspor) Serkan Aykut (Samsunspor) Saffet Akyüz (Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor) Burhan Saatçioğlu (Diyarbakırspor) Hakan Kutlu (Ankaragücü) Saffet Akbaş (İstanbulspor) Serkan Damla, İlhan Parlak (Kayserispor) Muzaffer Bilazer (Akçaabat Sebatspor) Mesut Ünal (Sakaryaspor) Yabancı Karması Alex, Marco Aurelio (Fenerbahçe) Stjepan Tomas, Rigobert Song (Galatasaray) İbrahim Yattara (Trabzonspor) Roman Kratochvil, Souleymanou Hamidou (Denizlispor) Oscar Cordoba, John Carew (Beşiktaş) Gustavo Andres Victoria, Bashir El Tabie (Çaykur Rizespor) Marcel Mbayo (Malatyaspor) Tarık El Tabib (Gaziantepspor) Josip Skoko (Gençlerbirliği) Giani Stelian Krita (Samsunspor) Wederson, Jaba (Büyükşehir Belediyesi Ankarabspor) Goran Stavrevski (Diyarbakırspor) Emmanuel Effa (Ankaragücü) Alexander Yordanov (İstanbulspor) Samuel Johnson (Kayserispor) Claude Armel Bakadal (Akçaabat Sebatspor)[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yabanci karma acip güçlü yaw ne is..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar