zgrw Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende bu güzide alet var :) ben bula gayet güzel kayılar yapıyorum , sonra bunun kendi image mixer isimli programı ile bilge usb bağlantını kullanarak kayıt apıyorum , oradanda vcd olarak kaydediyorum ama görüntüler iğrenç oluyor :D diğer insanlar yağınca çok güzel görüntü çıkarken neden bende böle iğrenç çıkıo :) nasıl yapılır , yöntemler nelerdir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ehem. oncelikle bu konuda fazla bilgim olmamasına rgmen sana bi kac ip ucu verebilirim. Sanırım neronun son versionu ( 6.1.029384234) tam bilmiyorum kac version ama yeni cıkanlardan biri olması lasım. Bi ara nişan fotograflarını vcd olarak yapmak istemiştim. gayat de guzel olmustu. olay vcd boyutuna icinde yani 320*280 e tabi resimlerde biraz bozulma oluyor. ama dvd olarak yaparsan biraz daha kalite ( 640*480 ) yakalarsın. Benden bu kadar..[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :tup: başka fikri olan yoku?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Şubat 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 nero yla cdye çekiosan vcd diye çekme svcd die çek hiç denemedim ama kalite artıo galiba (cümle biraz kötü oldu ama)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :tup: ya svcd den başka fikri olan yokmu bea :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 720*576 (PAL) dan VCD ye geçirirsen çamurlanma normaldir... Sıkıştırmasız DV avi atabilirsin cd ye ama 4.5 dk görüntü 1 GB yer kaplar... tekrardan banta yazmayacaksan DVD ye atmak en kârlısı olacaktır. [Bu mesaj Mino tarafından 03 Şubat 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mini DV mi kamera? benimki de sony. Mini DV ise arkadaşımın bilgisayarına firewire ile kaydediyoruz supreme oluyor görüntü. USB ile olmadı, olamadı. [signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck [Bu mesaj malsahibi tarafından 03 Şubat 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eft mini dv :) biraz anlatsana , nasıl yapca hangi programlar lazım vs vs ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar