ony1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ya Arkadaşın biri bana çok güsell bir açıklama yapmış ama mlsf paticik scirptlere gir demis nebula diye arattır demis ama arattırdım sadece belli baslı scripler var ben hepsini istiyorum yardımcı olurmusnuz
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 scripts boılumune bak sitenin[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr
Lower Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 http://web.paticik.com/scripts/ gir buraya hemen karsında cıkar zebula ocak die!
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hatta ben senin icin o zahmete kalkıstım. tıkla bakim.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
vav_heroin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Zebula diye arattırman gerekiyordu hatta anasayfada linki var zannedersem hatta ve hatta mayhem sana download linkini vermiş.[signature][hline]VAV Ultima Online Shard www.vavuo.com ( Hazırlık ) Oxygen Online Forumları www.oxygen10line.com
Öne çıkan mesajlar