Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 2 Günlüğü

mexinth

Öne çıkan mesajlar

açıkçası eksisini pek göremedim. sadece üç beş karma azalıyor o kadar. aşırıya kaçmazsan tabii. ben den'deki bütün mezarları kazdım. 15-20 karma gitti. kimse de (addictler dışında) bana combat açmadı. zaten addictlerin açması normal. adı üstünde ayyaş işte. (:
artısı ise, para, mermi gibi itemler çıkıyor. para biriktirmek için ideal.

benim anlamadığım, addictlerin neden bu kadar çok action point'e sahip olmaları. war mode'de adam öldürmek istediğimde etrafımdan kaçıyorlar ama bir uçtan bir uca yürüyorlar. bir de yavaşlar ki sorma. sıkılıyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Küfretmemek elde değil.... level 9 karakterimi den de saveledikten sonra çıkışa girince oyun masaüstüne atıyor süper. Tamda kral olmuşken bu olmazmı ama load ediyorum yine atıyor rest ediyorum yine atıyor oooooooooof gitti gül gibi Mülayimcan ....

şidmi gelde önüne gelenden item çalan herkesi kesen karakter açma.......
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de başıma gelen talihsiz bir olayı anlatayım. Şimdi mesajını okuyunca aklıma geldi. :p
The Den şehrinde Metzger ve çetesini yok etmek için acaip güzel bir yöntem uygulamak istemiştim. (Valla herkes biliyor olabilir, ama benim aklıma geldiğinde neden olmasın demiştim.)
Gittim Metzger'in yanına. Bendeki dinamiti çalışır hale getirdim, 1 dk geri sayım uyguladım. Steal skill'i ile Metzger'in inventory'ye attım. Sonra haritanın batısına kaçtım. Neyse gittim baktım, etraf haşat olmuş, exp. ler havada uçuştu. :P Sonra aman dur, bişey olmasın diyerekten 'save' ye binbir hevesle bastım. Sonra birden oyun windows'a döndü. Bug sanırım ama kimsede olmamış şu ana kadar, konuştuklarımda. Bir tek bana rastgeldi, ve farklı 1-2 pc'de başıma geldi bu. İşin kötüsü, o save dosyası daha çalışamaz hale geldi. İşin en b.ktan kısmı ise şu ki, ben save yaparken farklı slot kullanmıyorum. Hep overwrite yapıyorum. İyi b.k yiyorum. :P Ne yapayım, alıştım hep overwrite yapmaya.

Ana fikir: Hiç bir zaman oyunlarda, hele hele fallout tarzı oyunlarda, save dosyalarınızı overwrite yapmayın. :p
Sosyal ağlarda paylaş

patch ile alakası yok. ben patchli oynuyordum zaten.
ilk başladığım zaman birlikte oynadığımız bir arkadaş vardı, onda bu sorun yoktu. çatır çatır ilerliyodu. ben de hikaye sonunu görmek için onun save dosyasını istedim. ama zevki olmaz tabi. sonradan baştan başlayıp bitirmiştim.

başlayacaksan kadın seç, tagları speech/small guns/unarmed ver. hem boks olayında yere sararsın adamları. action sırasında da yığarsın milleti. tabii zevk meselesi, istediğini yap sen. öyle daha iyi.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 21:42 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...