LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 grave diggerin artısı eksisi ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 açıkçası eksisini pek göremedim. sadece üç beş karma azalıyor o kadar. aşırıya kaçmazsan tabii. ben den'deki bütün mezarları kazdım. 15-20 karma gitti. kimse de (addictler dışında) bana combat açmadı. zaten addictlerin açması normal. adı üstünde ayyaş işte. (: artısı ise, para, mermi gibi itemler çıkıyor. para biriktirmek için ideal. benim anlamadığım, addictlerin neden bu kadar çok action point'e sahip olmaları. war mode'de adam öldürmek istediğimde etrafımdan kaçıyorlar ama bir uçtan bir uca yürüyorlar. bir de yavaşlar ki sorma. sıkılıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 abi sende combat speed ı fulle optionsdan. yanii altı üstü ayyaş 3-4 apsi olması lazım adam benden 2 kat çevik lolzor. [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 21:46 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 adam mümkün olan her deliğinden jet abandığı için olmasın :) sende kulla nsende hızlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 jet yuzunden onlar öle, yoksa sen daha kullanmadınmı? yaaapma bütün cool vault dewellerlar kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 jet hiç almadım :p almam da -_- small gunsda gauss rifle çok çılgın [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 03:47 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ben yeni karakter açtım "Mülayimcan" diye, uyuşturucu,sex,kumar , alkol , sigara ve bilimum kötü aktivitileri yasakladım karmayı en yukarı çıkarıcam. Sorada Vertibird'e binip hacca gitçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ben bişey sorucam. Önüne gelene verince (kadın karakterler için), karmada "prostitute falan yazıyomu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Küfretmemek elde değil.... level 9 karakterimi den de saveledikten sonra çıkışa girince oyun masaüstüne atıyor süper. Tamda kral olmuşken bu olmazmı ama load ediyorum yine atıyor rest ediyorum yine atıyor oooooooooof gitti gül gibi Mülayimcan .... şidmi gelde önüne gelenden item çalan herkesi kesen karakter açma....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 7 saat oynamıştım bugun o charı yapmak için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ben de başıma gelen talihsiz bir olayı anlatayım. Şimdi mesajını okuyunca aklıma geldi. :p The Den şehrinde Metzger ve çetesini yok etmek için acaip güzel bir yöntem uygulamak istemiştim. (Valla herkes biliyor olabilir, ama benim aklıma geldiğinde neden olmasın demiştim.) Gittim Metzger'in yanına. Bendeki dinamiti çalışır hale getirdim, 1 dk geri sayım uyguladım. Steal skill'i ile Metzger'in inventory'ye attım. Sonra haritanın batısına kaçtım. Neyse gittim baktım, etraf haşat olmuş, exp. ler havada uçuştu. :P Sonra aman dur, bişey olmasın diyerekten 'save' ye binbir hevesle bastım. Sonra birden oyun windows'a döndü. Bug sanırım ama kimsede olmamış şu ana kadar, konuştuklarımda. Bir tek bana rastgeldi, ve farklı 1-2 pc'de başıma geldi bu. İşin kötüsü, o save dosyası daha çalışamaz hale geldi. İşin en b.ktan kısmı ise şu ki, ben save yaparken farklı slot kullanmıyorum. Hep overwrite yapıyorum. İyi b.k yiyorum. :P Ne yapayım, alıştım hep overwrite yapmaya. Ana fikir: Hiç bir zaman oyunlarda, hele hele fallout tarzı oyunlarda, save dosyalarınızı overwrite yapmayın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 last_ save klasöründe bulundugun yerin map dosyasını silmeyi dene belki olur dicemde pek umutlu değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 lethe denicem en kısa sürede, Alcatras abi bende Metzger ve çetesini kesip save ettim sora bu oldu işte aynı durumda olmamız demekki bilinen bir bug bu keşke patchleyip oynasaydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ulan sinir oldum 10 perception 10 luck finesse sniper açıcam önüme geleni tek kurşunda yere yığıcam headshotla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 patch ile alakası yok. ben patchli oynuyordum zaten. ilk başladığım zaman birlikte oynadığımız bir arkadaş vardı, onda bu sorun yoktu. çatır çatır ilerliyodu. ben de hikaye sonunu görmek için onun save dosyasını istedim. ama zevki olmaz tabi. sonradan baştan başlayıp bitirmiştim. başlayacaksan kadın seç, tagları speech/small guns/unarmed ver. hem boks olayında yere sararsın adamları. action sırasında da yığarsın milleti. tabii zevk meselesi, istediğini yap sen. öyle daha iyi. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 21:42 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bloody Mess alıcam yoksa çekilmiyo Wasteland xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar