Dracon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Benler benim bir sorunum var normalmi bilmiyorum am asave dosyaları aşırı yer kaplamaya başladı bunun bir çözümü varmıdır yardımcı olurmusunuz.....
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yok galiba nebula gibi itemleri siliceksin ancak =b
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 gelişi güzel koyduğun spawnları falan tekrar düzenle çapulcu itemleride silersen baya bi yer kazanırsın[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 şu şekilde bi script yazabilirsin sadece mantık yazacam bu saatte kasamam sphere.ini den saveperiodu 1440 yap bi item yap timer ver mesela 30*60 (bu save aralığın olacak) timerın altına serv.restock all serv.save serv.respawn all nuketimer [function nuketimer] // btün worldlerdeki itemların timerını 1 yapan bi function hazırla last ile yap lakin serv. save char command olarka biliyorum ben belki sorun çıkarta bilir onu da şöyle yaparsn on=@timer newnpc c_man act.p act.serv.save //belki try ile olabilir test etmek lazım act.remove bu sayede save sırasında tüm npcler restock olacağı için abartı kârın olur denedim 38 mb lık save dosyalarım 5 mb oluyor.. Bunu daha önce yapmıştım vardı bi yerlerde scripti bence save süresini kısatmak için çok ideal Zebulaya da öneririm..[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın
Öne çıkan mesajlar