Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 BEn bir ultratv kullanıcısıyım mahallemdeki kafede de kablo var orada da aynı soruun oldu hatta kablonet kullanan arkadaşımda da aynı sorun oluyor. SOrun isse türk sitelerini ki bunların arasında paticik ve avatürk gibi her gün girdiğim siteler de ilk seferinde siteyi açmaması sonra herhangi bir yere girip back (geri) yaptığımda sitenin anında açılmasıdır. tamam siteyi açıyorum ama forumlarda bir saat böyle gezinince kafayı yiyo insan. Bu olayın neden olduğunu bilen biri var mı?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu olay sabah olduysa snrm genel bir sorun vardı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Sayfaya sağ tıklayınca Encoding>Auto Select olucak ve Turkish(ISO) seçili olucak. Evet budur bunun cevabı. Bana da olmuştu. Full yüklemen lazım yani ie nin dil seçeneklerini.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 galiba düzeldi saol[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar