Hebaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Level sistemi indirdim ama nasıl calıstıracam nereye koyacam scriptsin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 direk içine atacan sonra uzantısını .scp yazacan ve çalışacak [Bu mesaj bombaci_niyazi tarafından 03 Şubat 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 saol abi hep uzantı kısmında yanlıs yapıom o zaman direk içine attıgım dosyalar calısmıo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eminsin dimi bu leve lsistemindee bide bu scp uzantısı her scp için calısır dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet mesala dosyayı aç farklı kaydet te sonra isminin yanına .scp yaz birde metin belgeleri yazar onu da tüm dosyalar yap konsolu aç r , r yap çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cok saol sana danısıcagım bişeler war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hebaba Selam Beni hatırladın mı maille sana hepsini atıorum arsivlerden aldıgım scp bilgilerini umarım işine yarar by byee[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mailini bekliorum abi Bu arada selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ya Hala Yapamadım bana en bastan anlatacak biri yokmu level sistemini ole eglencesine ewimde kurmak istiorum arkadaslar.Acıklayim Arsiv Den Bi level Sistemini indirdim ama nasıl kuracagımı bilmiorum bana sunu nasıl yapacagımı en bastan kimse anlatamazmı?Yardıma ihityacım war lutfen..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Beyler Yardımına ihtiyacım war lutfen ya biriniz yardım etsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 araçlar->klasör seçenekleri->görünüm-> bilinen dosya türlerinin uzantılarını gizle (bunu unchecked duruma al) sonra scripts klasörünü aç level scpsini bul adını level.scp gibi bişey yap ama sonu scp olsun. sonra sphereyi aç yada r r yap[signature][hline]hiç uraşamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ilk olarak scripting hakkında kucuk kucuk calısmalar yapman lazım daha dogrusu kosmadan once emeklemeyi ogren :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar