Sensible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaşlar elimde 400 YTL var. Bunun tümünü ekran kartına yatırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz? Tavsiyelerinizde 128mi 256 mı onu da yazın lütfen. Bir de soru:ram mi daha çok farkediyor yoksa model mi?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Model çok farkeder ram de okadar değişen bişi olmuyo... Ben şu anda Ati radeon 9800 pro 256MB kullanıyorum Tam elindeki paraya onu alabilirsin.. Son derece memnun kalacağınıda garanti ederim. Görüntü kartı testlerinden 5600 puan alıyor ortalama. Bu model pahalı gelirse, aynı modelinm 128 MB lık olanınıda alabilirsin pek bişi farketmiyor.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ilk once anakartinin destekledigi en hizli veriyolunu kullanan bir kart hedefle. PCI-X varsa en guzeli. Daha sonra iki secenegin var: 1) Radeon'un X*** serisi su andaki en hizli kartlar cunku su anda oyunlarda kullanilan teknolojileri kullaniyorlar, destekliyorlar. 2) Nvidia 6*** serisi en son grafik teknolokilerini destekliyor, ama ne yazikki oyunlar o teknolojileri kullanmaya baslamadi. O yuzden radeon'dan biraz daha geride. Ama ileriye yonelik guzel bir yatirim olur. Bunun disinda ekran kartlarinin memory cesitlikleri var. Bazilari DDR bazilari DDR2 memory kullaniyor. DDR2 daha hizli bir teknoloji. Bunun yaninda da 128bit ve 256bitlik ekran kartlari var. Bu 'bit'ler memory'nin isleme hiziyla ilgili. 128MB 256bit'lik bir kart 256MB 128bitlik bir kart kadar guzel olabilir. Para durumuna gore secimi yapmak sana kalmis.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 512 mb rami olan tek bir ekran tkarti var sufer ozellikli bir fx 5700 var onu al ama onun icin + 50 milyon gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 9800proyu ben de öneririm.. 128 mb olanını alıp başka bişiler de alabilirsin kalanla.. Şu an için bulunan oyunlarda performans bakımından çok da ekstreme bir fark olmuyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hmm.. O zaman en iyisi ctulhunun dediğini yapıp,bide 512 ram alarak 1024rama sahip olmak. Tamamdır sağolun[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar