Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar 15 dk önce bişey indirmek istedim hızım 4 falandı ama siteleri hemen açıor sorun nedir..download hızım çok düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bi restart at belki etkisi olur huh?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 10 kere attım yakında format atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 indirdiğin yerin uploadı düşük olmasın.[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tşkkürler en iyisi yrn bidaha denemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bi kaç siteden ayrı ayrı dene eğer olmazsa bi trojan ve adware testi yap.Ad - aware programıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya hazır topic varken sorayim cahilligime bagislayin bu ad-aware dediginiz anti virmi??[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hyr bilgisyarına reklam amaçlı giren ve netini yawaslatan solucanları fln silio.virüsle alakası yok yanii..ama indirmeni tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 başka bir sitede başka bir şey indirmeyi dene indirmeye çalıştığın sitenin uploadı düşük olabilir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Tracert 212.156.2.70[signature][hline]Tasar1m halinde... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Nerde oturuyorsun,anadolu hisarı gibi belli santraller cok sorunlu oluyormuş,belki problem senden değildir...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Mert_Bjk, 02 Şubat 2005 23:52 tarihinde demiş ki: hyr bilgisyarına reklam amaçlı giren ve netini yawaslatan solucanları fln silio.virüsle alakası yok yanii..ama indirmeni tavsiye ederim... abi bende o programı indirdim işte cahallık ya wirüs önleyici sandım!! bikaç tane bilmediğim mp3 sitesine girdim hemen bilgisayar kitlendi wirüsü aldı içeri:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: crocodile, 02 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: ya hazır topic varken sorayim cahilligime bagislayin bu ad-aware dediginiz anti virmi?? Ad-aware bi spyware programıdır. Virusleri silme gibi bi yeteneği yoktur. Sadece spy dediğimiz yani bilgisayarın senden habersiz biryerlere bilgi göndermesini sağlayan programcıkları temizlemesi. Bütün görevi bu. Ama bazen aptallık edip windozun can alıcı dosyalarınıda silebiliyor.[signature][hline]Interneti sadece chat yapip mp3 indirmek icin kullanmiyorsaniz ; www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kabus gibi suan internet bune ya off[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar