MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya bu konuyu uzun süredir açıp soracaktım fakat denyolar çıkar diye açmadım.. Şimdi ben 1-2 sene sonra tekrar universite sınavına girmeyi düşünüyorum.. Eğer maddi açıdan cebimi dengelersem özel bir uni'de yıllardır hayalini kurduğum bölümü okuyacağım.. Fakat daha önce öss ile 2 kere toplamda 3 kere universiteye yerleştirildim.. Ama hepsini yarıda bıraktım.. Bir diğerine askeriye izin veriyor mu? Sorum, hele sen bi askerlik yap, ondan sonra uni okursun der mi askeriye? Ha demiyolarsa süper, ama o zamanda sürekli girerim yarıda bırakırım ölene kadar. Bunun sınırı nedir? Çünkü eğer sınırı doldurmuşsam bu hayalimden vazgeçeceğim keza askerden döndükten sonra veletlerle okul okumak, hele 4 sene çok kasar.. Nedir bunun sınırı?[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum !
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yok abi asker ne karışıyo senin eğitimine. okuyosan bitene kadar erteletebiliyosun, ölene kadar oku.[signature][hline]En refresh
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o kadar değil :) tam bilgim yok ama belli bir yaşa geldiğinizde zaten alıyorlar direk 40'dan önce 1 ay kala bile alırlar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code]
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hatta bu şekilde yırtmanın da yolu vardı yanlış hatırlamıyorsam... ama kazanıp başlıyordun bırakıyrodun falan aacyip bişiydi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hmm süper o zaman.. Gerçi askeriyeye de soracam da, bir kere yolum düştü, çok kıllar, kıl kıl cevap verirler tepem atar diye bi önaraştırma yapayım dedim..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum !
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yok abi 1 sinit var. SAnki 2 okul bitirip yaşin gelmişşse gitmek zorundasin gibi geliodu ama kolpa da olabilir :) Ama kariştiğina eminim...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
vampyria Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yanlış hatırlamıyorsam kuzenim askere gittiğinde yaşı 35'ten fazlaydı
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Artık beraber gider geliriz girersen ned =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Öne çıkan mesajlar