Brendig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Error -9 Bu Tipik bir sorun.Genelde Port çakışmasından kaynaklanır.. Sphere 2593 portunu kullanıyor başka bir program daha o portu kullanıyorsa acamaz.Yani Cok buyuk ihtimalle iki tane sphere acmaya calısıosun.Yani iki tane acmıcaksın kardes.Ama Acmadın Yinede Hata verdi şimdi bu demek interneti kullanan baska bir pro. 2593 Portunu kullanıo sorunun cozumunu bilmiorum ama bunu internete girmeden denersen calısacaktır... Error -3 Buda cok sık rastlanan Unzip sorunlarındandır.Abi Hangi foruma girsem biri kocaman Help diye bagırıo adam heves etmis Sphereyi indirmiş Extract ederken C:/Sphere yazıo.Sphere Klasorunuzun C:/Sphere Olmasına dikkat edin C:/sphere dizini içine Sphere die ek dosya acmasın.Onu düzeltin sorun geçecektir. Sphere.ini yi aciyorus actıkmı ? Şimdi ordan Save Diye aratiyorus(ctrl+f kombinasyonu ile) arattıkmı aha orda klasor adı yazıyor ordan düzeltin. C:/xxxx/save şeklinde yapın.[ artık sphere klasorunuz nerdeyse] , ve spheretables.scp [ nbl scriptleri için ] orada bazı tanımlamalar var C:/sphere/scripts/xxx.scp şeklinde Onları kendi klasorunuze göre uyarlamayıda unutmayın!!! Error -8 Şimdi sphere.ini yi açıyorsun , savebackground die aratiyorsun ve 0 yapıyorsun. Sonra c:/sphere/save klasorune giriyorsun, Sphereworld ve spherechars i siliyorsun [silmeden önce yedeğini almayı unutma ben bi kere unuttum anam agladı o kadar yaptıgım seyuler gitti] Sonra Sphere/save dizininde spherebw leri sphereworld haline getirip tek tek deniyorsun.Deneye deneye elbet calısıcak calısınca save alıyorsun. ve artık problemininiz cözülmüs oluyor. Beyler bilgilerimizi paylasalım Size iyi gunler Bunu bugun gordugum bazi yardım, hata , felan gibi topiclerden dolayı tekrar veriorum.....[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 of offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebaba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bilgiler İçin Saolda o gecen ay yazdıgın scp de bi bug war onu farkettin mi?Gecen gun attıgın pvp trainer scpsi içinde saol ondan kadın trainerda buyu atarken bazen ust uste atıp fizzleıo ama cok ise yarar bu scp merak etme sen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Lord of the Copy paste of paticik sux yeter beaaaa...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Plus Sorunun Ney neyi Copy pastelemişim ne dion sen ya[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi ne bu dusmanlık ya biras candan olun herkes birbirini assagılıo Su evlilik topicine bakın.Daha Foruma Dun kayıt oldum adam copy paste lord of paticik yazmıs nsaf daha dun uye oldum dun[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hatalıda olsan bu yazınla tebrik ettim.[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar