Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GS ze roberto yu alıyormuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
brezilyalılarda evin resisi genelde kadınlar olduğu için normal karşıladım ben. morinyo diye bi adam getirmişti beşiktaş eşi istemedi diye oda geri gitmişti.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Mesaj tarihi:
internethaber, ze roberto nun cocuklarinin egitimi icin istemedigi, bayern in de zaten vermek gibi bi dusuncesi olmadigini yazmis. locatelli miydi o eleman, simdi de onun icin haras yapiolarmis .. bakalim ..[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
Mesaj tarihi:
ze roberto konusunda küçük pürüzler kalmış diye duydum. hatta cocuklara 2 alternatif okul bulmuşlar, kadın ikna olmuş. gelebilirse Locatelli yi de getirceklermiş. zorrrrr diyorum.

gs nin bir transfer topici varken , alınacak yada gündem olan her topcu için topic acılması gereksiz bence.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
yavaş alsın...hakan yakının parasının bi yönetici ödemiş...onuda heralde bir kaç yönetici birleşip alır...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Zaten parasızlıktan Hagi yi oynatacaz bu gidişle[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
Münih sol kanada adam bulursa yollarım demiş..
Gs ilk kız arkadaşını kafalamış..oke vermiş kız...

işallah alır gs.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
  • Yeni Oluştur...