necatiforever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sorum oside oynayan arkadaslara, acaba lethal poison kac greater cure ile cureleniyor ortalama olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Tam sayısı yok sadece g.cure cure edebilir diyor, ama sayı vermiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necatiforever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 stratics teki o yazıyı okudum, ben daha çok playerların deneyimlerini merak ediyorum... 1 yada 2 greater cure ile %100 cure ediyolar mı [Bu mesaj necatiforever tarafından 02 Şubat 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dEADLY g.cURE İLE 100% AMA lETHAL CİDDEN ŞANSA BAĞLI. Caps acık kalmış pardon.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar