FBarish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 beyler yeni seagate aldım 80 GB NCQ herkese tavsiye ederim özellikle NCQ özelliği 7200 deviri 10000+ devire çıkarıyor... ses konusunda da bir problem yok..[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sata seagate tavsiye etmem cayır cayır ses çıkarıyor.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende de sata var ses yok[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!! ---------------- ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve.. www.forumkahvesi.com www.forumkahvesi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Fistan, 01 Şubat 2005 22:33 tarihinde demiş ki: sata seagate tavsiye etmem cayır cayır ses çıkarıyor. o ses diskin cok fazla formatlanması sonucu cıkıyor. birde diskin kapagını acıp tekrar kapanınca icersindeki gaz kacıyorya o durumda calıstırınca süfer oluyor[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 aldığımdan beri format atmadım desem? seagate barracuda 80gb 7200rpm SATA samsung var 160gb SATA ve 80gb western digital var IDE hiçbiri seagate in sesi kadar ses çıkarmıyor?[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Seagate'den agzim yandi, biraz kasilinca reboot ediyordu, Math- de sikayetciydi ayni seyden. Samsung iyi su aralar.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla 7200 maxtor 200 gb var çok memnunum meretten :D sata hemide[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Baggio, 02 Şubat 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Seagate'den agzim yandi, biraz kasilinca reboot ediyordu, Math- de sikayetciydi ayni seyden. Samsung iyi su aralar. Seagate İcecek bisi degil nasıl agzın yanıyo hem sen ne anlarsınki harddisklerden ? kac defa harddisk actın ?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 güzel ama arkadaşın dediği gibi belli zmndan sonra ses çıkarıor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: eraygnr, 02 Şubat 2005 10:12 tarihinde demiş ki: Seagate İcecek bisi degil nasıl agzın yanıyo hem sen ne anlarsınki harddisklerden ? kac defa harddisk actın ? sen hergun aciyorsun sanirim?[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet. cogu parcayı icini acıp inceledim. bi mahsuru mu var ?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: eraygnr, 02 Şubat 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Evet. cogu parcayı icini acıp inceledim. bi mahsuru mu var ? tabiki yok.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o zaman bi problem yok ?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 her parçanın içini açıyosunda açınca o parçadan anlıyomusun? o anlama mı geliyor? "-ben o parçayı açtım baktım siz ne anlarsınız" ahah[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sevgili eraygnr, Bu sergilediğin tavırla seni eleştirmek istemiyorum ve kendime hakim oluyorum. Fakat alınmamanı rica ederek, şu tavrından yola çıkarak söylüyorum, senin gibi insanların dayaklık olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 allah razı olsun :) dövme bab beni[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Dövmem b@b th3 k3nk no problem[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Wacky, 03 Şubat 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Sevgili eraygnr, Bu sergilediğin tavırla seni eleştirmek istemiyorum ve kendime hakim oluyorum. Fakat alınmamanı rica ederek, şu tavrından yola çıkarak söylüyorum, senin gibi insanların dayaklık olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim. puahauhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar