Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEAGATE

FBarish

Öne çıkan mesajlar

beyler yeni seagate aldım 80 GB NCQ herkese tavsiye ederim özellikle NCQ özelliği 7200 deviri 10000+ devire çıkarıyor...

ses konusunda da bir problem yok..[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!!
----------------
ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve..

www.forumkahvesi.com
www.forumkahvesi.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 01 Şubat 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
sata seagate tavsiye etmem cayır cayır ses çıkarıyor.

o ses diskin cok fazla formatlanması sonucu cıkıyor. birde diskin kapagını acıp tekrar kapanınca icersindeki gaz kacıyorya o durumda calıstırınca süfer oluyor[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 02 Şubat 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Seagate'den agzim yandi, biraz kasilinca reboot ediyordu, Math- de sikayetciydi ayni seyden. Samsung iyi su aralar.

Seagate İcecek bisi degil nasıl agzın yanıyo hem sen ne anlarsınki harddisklerden ? kac defa harddisk actın ?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili eraygnr,
Bu sergilediğin tavırla seni eleştirmek istemiyorum ve kendime hakim oluyorum.

Fakat alınmamanı rica ederek, şu tavrından yola çıkarak söylüyorum, senin gibi insanların dayaklık olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ!

Trust in my self-righteous suicide.
I cry, when angels deserve to die.

Phann
- Exca/Hib

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wacky, 03 Şubat 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
Sevgili eraygnr,
Bu sergilediğin tavırla seni eleştirmek istemiyorum ve kendime hakim oluyorum.

Fakat alınmamanı rica ederek, şu tavrından yola çıkarak söylüyorum, senin gibi insanların dayaklık olduğunu düşündüğümü belirtmek isterim.
puahauhaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...