mcrop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar bu hotmail msn ine yahoo ve mynetten kişileri nasıl ekleyip sohbet edebiliriz bilen varmı ? acil yardım lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Benim listemde var baya mynetten kişi. Bildiğim kadarıyla Mynet vs.. hesabınla Pop3 ayarlarıyla fln msn'de kullanıcı açabiliyorsun..[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 anlamamışam wallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kullanıcıs hesabı açcaksın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: mcrop, 02 Şubat 2005 10:23 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bu hotmail msn ine yahoo ve mynetten kişileri nasıl ekleyip sohbet edebiliriz bilen varmı ? acil yardım lütfen :( O Seni Eklesın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tam anlamadım ama demek istedigin mynet yada yahoo hesabınla msn acmak ise www.passport.com buradan üye oluyorsun. diger turlu ise herhangi bir mynet hesaplı birini kişi eklemek seceneginden ekleyebilirsin[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eray site passport.com deil passport.net cLiCksora açarsın ister mynet ister superposta ister icqmail =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük [Bu mesaj Infarctus tarafından 02 Şubat 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Infarctus, 02 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: eray site passport.com deil passport.net cLiCksora açarsın ister mynet ister superposta ister icqmail =] iyi hoş net demişin de com yazınca da zaten direk seni nete bağlıyo bi sorun yok yani[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yok yani ben net olarak biliyordum .com a tıkladım "Sayfa Görüntülenemiyor" çıktı da ondan yaptım[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sanırım ben yanlış anlattım arkadaşlar hotmailin msn ine yaho ve mynetten birisini ekleyip konuşmak istiyorum. Mesela benim msn de yahoo dan birisiyle sohbet edebilecem[signature][hline]*!Karglar Sürüyle Kartalla Yalnız Uçar* :-O :hrr: :tebrikz: :hrr: :-O [ img ]http://www.biriz.biz/merak/sey6.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hotmaili nasıl ekliyorsan aynı.. kişi eklemek-->e-posta adresine...-->oraya maili yaz-->son tamamdır...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Infarctus, 02 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: eray site passport.com deil passport.net cLiCksora açarsın ister mynet ister superposta ister icqmail =] ehuehhe hic gülecegim yoktu ama :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 eeee tamam açıyom msn i yahodan birini ekliyorum ama kabul etmiyo onunda msn adresi alması için bi teklif yolluyo olmuyo olmuyo olmuyooooo :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :([signature][hline]*!Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar* :-O :hrr: :tebrikz: :hrr: :-O msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar