Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yahoo ve hotmail

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim listemde var baya mynetten kişi. Bildiğim kadarıyla Mynet vs.. hesabınla Pop3 ayarlarıyla fln msn'de kullanıcı açabiliyorsun..[signature][hline]--- God is in the TV ---
Mesaj tarihi:
said:
mcrop, 02 Şubat 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bu hotmail msn ine yahoo ve mynetten kişileri nasıl ekleyip sohbet edebiliriz bilen varmı ? acil yardım lütfen :(

O Seni Eklesın :=)
Mesaj tarihi:
tam anlamadım ama demek istedigin mynet yada yahoo hesabınla msn acmak ise www.passport.com buradan üye oluyorsun.

diger turlu ise herhangi bir mynet hesaplı birini kişi eklemek seceneginden ekleyebilirsin[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Mesaj tarihi:
said:
Infarctus, 02 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
eray site passport.com deil passport.net cLiCksora açarsın ister mynet ister superposta ister icqmail =]

iyi hoş net demişin de com yazınca da zaten direk seni nete bağlıyo bi sorun yok yani[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Mesaj tarihi:
sanırım ben yanlış anlattım arkadaşlar hotmailin msn ine yaho ve mynetten birisini ekleyip konuşmak istiyorum. Mesela benim msn de yahoo dan birisiyle sohbet edebilecem[signature][hline]*!Karglar Sürüyle Kartalla Yalnız Uçar*
:-O :hrr: :tebrikz: :hrr: :-O
[ img ]http://www.biriz.biz/merak/sey6.gif[ /img ]
Mesaj tarihi:
said:
Infarctus, 02 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
eray site passport.com deil passport.net cLiCksora açarsın ister mynet ister superposta ister icqmail =]

ehuehhe hic gülecegim yoktu ama :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
eeee tamam açıyom msn i yahodan birini ekliyorum ama kabul etmiyo onunda msn adresi alması için bi teklif yolluyo olmuyo olmuyo olmuyooooo :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :([signature][hline]*!Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar*
:-O :hrr: :tebrikz: :hrr: :-O
msn
  • Yeni Oluştur...