Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutu Gönderimi Başladı Mı?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Çünkü 1 hafta önce olacaktı + bikaç gün öncesini de hesaba katarsak gönderiyor olmalılar.

Sendit 18 Şubat diyor, ama gameloaded ın sitesinde

Release Date: OUT NOW

yazıyor. Gönderime başlamışlar yani yanlış anlamıyorsam.
Sendit.com a mail attım, sonucu da yazarım buraya, ama bence yola çıktı[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

benim kutu elimde us aldim eu ya cevirdim cok guzel oldu serverlar acildigi gun gircem ayrica amerika da oldugum icin shipping de odemedim cok sansliyim.pre-orderlar serverlar acildiktan bir kac gun sonra gelir tahminim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

gene orada out now falan birşeyler yazıyor avatürk ben bildim bileli hazırlanıyor halde,bir beta öncesi keşke bitse bu hazırlıkta oyun başlamadan alsak elimize kutuyu.[signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 03 Şubat 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

avaturk kadar yalancı bi sitede görmedim.
adamlardan üyeliğimi iptal etmelerini istedim iptal etmediler yahu. forum açtım sildiler , üyelik iptali formu doldurdum confirmation maili geldi , yok bilmemne.

kredi kartımı iptal ettirdim ya sırf adamlar para çekmesin diye.
insan laftan anlar ya.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

Hele bir şu maile cevap gelsin, bikaç saate gelir daha yeni açıldı İngiltere'de şirketelr[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Gameloaded te çıkş tarihi olarak Out Now yazıyor.Ancak sipariş izleme ekranına girdiğiniz zaman bende halaa "Item Awaiting Despatch" yazıyor.EE oyun çıktığına göre "Item Despatch" yazması gerekmiyor mu?.Yani çıktıysa bir an önce yollamalılar.Peki gameloaded tan alan diğer arkadaşlarda nasıl gözüküyor?

[Bu mesaj MadTay tarafından 03 Şubat 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PhalanX, 03 Şubat 2005 04:18 tarihinde demiş ki:
said:
Dresquin, 03 Şubat 2005 03:59 tarihinde demiş ki:
Verdim ben siparişlerinizi grizcim, 11inde elimde kutular. Cdkeyleri alıp unutursunuz siz gerçi gene beni. =P

Asla.
Mobları sen olmadan kim tanklıycak Drescim eheh.

ben tabii ki :o[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...