Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Çünkü 1 hafta önce olacaktı + bikaç gün öncesini de hesaba katarsak gönderiyor olmalılar. Sendit 18 Şubat diyor, ama gameloaded ın sitesinde Release Date: OUT NOW yazıyor. Gönderime başlamışlar yani yanlış anlamıyorsam. Sendit.com a mail attım, sonucu da yazarım buraya, ama bence yola çıktı[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Pre order yapmayan biri olarak..ühüh diycem... Bide fikri olan warmı nasıl aliyim diycem =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 topluca alım varsa bana da alın , vericem parasını.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 benim kutu elimde us aldim eu ya cevirdim cok guzel oldu serverlar acildigi gun gircem ayrica amerika da oldugum icin shipping de odemedim cok sansliyim.pre-orderlar serverlar acildiktan bir kac gun sonra gelir tahminim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
earth23 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gameloaded da release date'de Out Now Yazmiyoo.. Halen Awaiting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 seni bir mendil gibi kulalnuıp bir kenara atacaklar haberin yok.. bence sen o paralarla isviçreye kaç :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: earth23, 03 Şubat 2005 03:55 tarihinde demiş ki: Gameloaded da release date'de Out Now Yazmiyoo.. Halen Awaiting iyi bak bence..yazıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 gene orada out now falan birşeyler yazıyor avatürk ben bildim bileli hazırlanıyor halde,bir beta öncesi keşke bitse bu hazırlıkta oyun başlamadan alsak elimize kutuyu.[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 03 Şubat 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yahu sendit sendit dedikte bi yamuk yapmasın sendit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 avaturk kadar yalancı bi sitede görmedim. adamlardan üyeliğimi iptal etmelerini istedim iptal etmediler yahu. forum açtım sildiler , üyelik iptali formu doldurdum confirmation maili geldi , yok bilmemne. kredi kartımı iptal ettirdim ya sırf adamlar para çekmesin diye. insan laftan anlar ya.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: PhalanX, 03 Şubat 2005 03:50 tarihinde demiş ki: Yok biz eline saydık 45 euro ları şekip beyin bekliyoruz eheh. almanca istiosunuz yani materyali :P amazon.co.uk dostumuz[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bende istiyorum 11'inde gelsin yok mu krallık yapan[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hele bir şu maile cevap gelsin, bikaç saate gelir daha yeni açıldı İngiltere'de şirketelr[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadTay Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet Gameloaded te çıkş tarihi olarak Out Now yazıyor.Ancak sipariş izleme ekranına girdiğiniz zaman bende halaa "Item Awaiting Despatch" yazıyor.EE oyun çıktığına göre "Item Despatch" yazması gerekmiyor mu?.Yani çıktıysa bir an önce yollamalılar.Peki gameloaded tan alan diğer arkadaşlarda nasıl gözüküyor? [Bu mesaj MadTay tarafından 03 Şubat 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: PhalanX, 03 Şubat 2005 04:18 tarihinde demiş ki: said: Dresquin, 03 Şubat 2005 03:59 tarihinde demiş ki: Verdim ben siparişlerinizi grizcim, 11inde elimde kutular. Cdkeyleri alıp unutursunuz siz gerçi gene beni. =P Asla. Mobları sen olmadan kim tanklıycak Drescim eheh. ben tabii ki :o[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar