Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorular!


demokles

Öne çıkan mesajlar

instruction disc ne işe yarar?
startup treatment laboratory nedir? kullanmaya kalktığımda neden you are not to be in shadowland diyor ?
circuit board diye bişey buldum ne işe yarar satılmıyor da?
gem nedir nasıl kullanılır?
clan merits diye birşey var (token leri mi muhafaza ediyor?)ne işe yaramaktadır?
a burnt out memory chip var elimde nasıl değerlendiririm değerlenirmi nedir ki?

şimdilik bukadar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demokles iyi ettin hosgeldin aramiza. Ancak burdan diger arkadaslara yeni baslamislara basliyicaklara sesleniyorum, bu bir yakinma degil yanlis anlamayin, sorulan bu sorularin bir coguna bir kac kez cevap verdim kalanlarinada cevap verildigine eminim once bir paticik forumu ararsaniz cok daha guzel olur, gelecek bizim olur cocuklar mutlu olur :)

cok hizli yazicam imla hatalarindan dolayi simdiden ozur dilerim :)
Instruction disc nano programi adini verdigimiz buyuleri yapmani saglar nadir nano programlari vardirki bunlari marketten alamassin yada loot olarak bulamazsin bu nano programlarin instruction disclerini bulup bu disclerden nano programini yaptirirsin.

2 tip iyilestirme kitleri var, ilki sadece rubikada calisio diger tip sadece shadowlandsde calisiyor. ilk biranda 200hp verir mesela ama 15 sn beklemek gerekir birdahaki kullanim icin, shadowlands deki kitler ise heal over time yapar kucuk kucuk heal olana dek iyilestirir seni.

circuit board ve burned memory chip sanirim bir sl(shadowlands) questi icin gerekli parcalardi tam listesi soyle Copper Wire , Circuit board, A Burnt Out Memory Chip and Small Power Supply....sl deki yuttolar sana bir yuzuk verio bunun karsiliginda. Guzel artilari olan bir yuzuk eskiden daha cok islere yariodu ama sadece fuck you funcom diyorum burdan neyse....

CLAN MERITS : Bu cok onemli klan meritsler senin omni/clan icin ne kadar calistigini gosterir, ve sana belli yararlar saglarlar. Team missionlarinin sonunda eger yeterince adam oldurduyseniz missiionun tamamlanmasi ile token denen oduller alirsiniz, bu tokenlar sag tus ile clan meritse yazilir ve orda sayisi tutulur belli sayilarda belli yararlar saglar. Kac tkenda hangi merit gelio die bakmak icin tik-------->
http://auno.org/ao/tokenboards.html

Unutmadan auno.org senin en iyi dostun implantlar nano programlari ve itemlar icin burayi favorilerine al derim :)

gemler tradeskill itemlari yapmana yarar.

simdilik bu kadar :)[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
http://under-the-runes.deviantart.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler cevapladığınız için. aslında sitedeki bir çok konuyu okudum. ama bazı şeyler daha basit ve detaylı anlatılabilirdi belki ondan bu gibi şeyleri tam anlayamadım. ama çok güzel bir site gerçekten. eğer bu site olmasaydı, bu oyuna hiç başlamayabilirdim. o yüzden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...