Sistem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşlar yeni bir server projesi için her konuda yardımcı olabilecek kişiler arıyorum. Bilgi için ; Msn : [email protected] [signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sen daha burdamısın ?[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Pehhhhh!. Lan ne mubarek adamsın sen ya . Hiç bitmiyo senin şu projeler , vay anasını gardaşım ya . Bide becerebilsen şu projelerini açmayı sesini kesicende , açamadınki . ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 03 Şubat 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 birkaç topic öncesinde başkalarının scplerini çaldığını açıkca belirten ve bundanda gayet memnun olduğunu dile getiren biri için bu topici açmak ne kadar mantıklı!!! senin gibi adama kim yardım eder yardım etsinler sen sonra herşeyin üstüne yat buraya gel çalarım işte salaklıklarına doymasınlar gibi mesejlar at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yüzsüzlüğe kaçıyor biraz.[signature][hline]Yalan olduk... Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben demiştim o şekil bir hareket yapabilen adam bu şekilde yüzsüzlük yapar.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Şimdi ne alaka heriflere gıcığım olmadığı ne malum bilip bilmeden boşuna kasmayın kendinizi isterseniz gelin yardım edin artık size kalmış ..[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abey bana yardım etsene elimde süper scp ler var kendim yaptım ... hönk!!!! bunu diyecek birisi varmı burada ? ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erkaneren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 16 yasındaki bi cocugun ne projesi olabilir yine calıntı scp Sistem milleti kandırıp durma s.....z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar