Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Utilisation des mathématiques en science physique (Dönem Ödevi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar malesef matematikten donem odevim boyle garip bir konus matematiğin fizik biliminde kullanımı... Googledan arattım pek bir şey bulamadım. GSLli abilerim yardım lutfen...[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
adam a$mi$ ya..biz türkçesini yapamioz..
egitim sistemi i$te böle çöker.
matematik hayatin kendisidir =) gercekten.en basit vektörlerde mesela düsün.yada bagil hareket.serbest düsme,harmonik hareket denklemlerini düsün.
ödev sitesiyle olcak bisi diil bu.hayal gücünü calistir biraz genç.[signature][hline]pati pati resim =op
sende yaz yaz yaz =oP
I am the best fcuk the rest =)
Mesaj tarihi:
ehehu bu lise donem odevimi? hemde ingilizce? eh konu sapar ama cok tartılınacak bir konu aslında bu.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Nasıl bir yardım istiyorsun? Lise 2 FM'deyim ben.
Vektör falan koyabilirsin, işte bunlar matematiğin faydalarıdır diye :)
Hesaplardan vs. bahset, ne bileyim ben :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
ehehue bugun kafa birmilyonkup kare ne soylediğimi biliyommukine. valla fransızcaymış :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Tabii hocanın kim olduğu, kaçıncı sınıfta olduğun da önemli, çünkü ona göre boş şeyler yazabilirsin :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- O_o
Mesaj tarihi:
Pirali'yse boşver :) Bize dönem ödevi olarak birkaç kağıt verir, bunları bilgisayara geçirtirdi :) Adam öyle yapa yapa kitap yazdı :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- O_o
Mesaj tarihi:
Turev integral trigonometri logaritmik hedeler..
Integral...

O_o

Haayıırr!![signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Pirali ise çok kasmana gerek yok...uydruk iki copy-paste bitirirsin işi..bence comet-barthe (ki kendisini pek sevmem) tan fikir alabilirsin...ya da fizik hocanız her kimse..

[Bu mesaj Mantar136 tarafından 02 Şubat 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...