bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 selamlar bi dungeon wall yarattım axis den butun secenekleri denedim ordaki butun dungeon wall ları sadece bi tarafa bakan dungeon wall cıktı anlamadım obur tarafa dogru ceviremiom komutu neydi bunun - daha dogrusu var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 .xflip olmasın?[signature][hline]Sindarin II www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Edit: yazmıslar Brightlance Lifespan [Bu mesaj Lifespan tarafından 03 Şubat 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yere attığın bir itemın şekil değiştirmesini istyorsan sphere.ini den // Flip dropped items FlipDroppedItems=1 yapman gerekir.[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Onun KOmutu .xflip ama kalıcı bi cozum deil bu sadece o item için gecerli oluo[signature][hline]Gozlerinin Hastasıyım Ultimanın Ustasıyım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 brending benim dediğim gibi olursa sürekli oluyor.[signature][hline]Indinolla Uo girmeden karar verme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar