hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bununla ilgili daha önce bir konu açılmıştı ama bulamadım.. Aradağım şey şu mesela i_hedehodo buna bir function yazacağız worlddeki tüm i_hedehodo lara .color 1 yapacak bu örnek tabiiki ;)[signature][hline]hiç uraşamicam
Loe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Foritems var revision serilerinde örnek foritems if ( == i_hedehodo) color 01 return 1 endif endfor gbi.[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bi deniyorum...[signature][hline]hiç uraşamicam
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ı ıh olmadı[signature][hline]hiç uraşamicam
Loe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 olmaz çünkü foritems (kare) olarak oluo haritada ortalama 6500 kare olsa foritem 6500 die kullan[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hmm deniyorum tekrar[signature][hline]hiç uraşamicam
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu oldu tüm worldde olurmu? ayrıca bu cont ve ya player üzerindeyse olurmu ??[signature][hline]hiç uraşamicam
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 forchars da var aynı şekilde sen bi revision sitesine bak orda yazıyodur[signature][hline]Boo
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Aradıgım komut işte :) daha fazla okumalıyım :D //aha bana ozel [function resetspawn] foritems 65000 if ( == i_worldgem_bit) timer 5 endif endfor[signature][hline]Sindarin II www.sindarin.gen.tr
Loe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: wildpervert, 03 Şubat 2005 03:11 tarihinde demiş ki: forchars da var aynı şekilde sen bi revision sitesine bak orda yazıyodur forchars adındanda anlaşıldığı gibi plyrlar için onunla kullanmak için finlayer la hangi layerdeki item colorunu değşitirmek istiyorsan check ederisn olur :) kly gelsin[signature][hline]url=www.indinolla.com]Indinolla Uo[/url] girmeden karar verme .
Öne çıkan mesajlar