sessiz900 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 world harıtası tukıye olacak nerden ve nasıl yapılabılır bı bılgısı olan varmı download edebılecegım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya kardeş işin gücün yokmu yaa[signature][hline]CursedAge UO Shard *!You see Omur is attacking to you* Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 turkiye haritası kalmadı sosaria verelim:P[signature][hline]*Sarhoş olur bu gece* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Türkiye haritası yapan server var en geç 1 ay içerisinde faaliyete girecek bildiği kadarıyla ama reklam olmasın diye yazmıyorum. İstiosan p.m den sorarsın sölerim[signature][hline]Roxside Orta Dunya...Yeniden...0'dan...Editsiz... Msn Adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sessiz sen server acamassın neden mi?Abi bunu kötü bir şey olarak anlama ama bir kaç topic önce scripts dowload ediceğin server istemişşin.Script yazmayı bilmeden acılan server en fazla bir ay sürer oda zenginse arkları coksa anca.Bak simdi harita istiyorsun o serveri bende biliyorum eer serverlarin olduu yere bakarsan bi tanede var reklam olmasın die bende sölemiorum.Ama herkes bu konuya dikkat etsin.Sadece downloadla yani emeksiz bir server olmaz.Bak bugun bunuda buldun dielim yarin vendor scripti sora deisik scriptler sora ben page sistemini yapamadım o bu.Bak yapman gerekenlerde basit.Burda o kadar cok yetenekli kişi var ki zamanlarını ayırıp tutorial hazırlamıs 10nlarca walla dmxin script giris fln cok ii yazmıs coderin yazdıkları baggio zgrw ve dahası.Bunları oku kafana sok zaten server için gereken cogu sey var.Sora burdaki linklere bakarak yardımcı siteleri dolas bilgi topla.Zaten dmxinkini okuduktan sora baya bi kavrarsın ama kafanı vererek okursan.Sora aramayla hallet işini.İnan burda birinin cvbıyla hareket etmektense arama yaparak kendi kendine sonucu bulan kafanda daha cok yer ettirir.Sora pepeleke gir orda bi dunya script var toplam 1006sı calısıor.Gir istediini sec.Eer dersen ben script yazmaı biliorum ama ırk yazmak zor iş.Gir indir.Sonra bronxun map yapımını oku.Mutlaka iyi yerlere gelirsin zamanla.Ama unutma.BU İŞLER BİR HAFTADA OLCAK İŞ DEĞİL.Eer olur derseniz o size kalmıs ama bana kalırsa hyr.Teşekkürler tüm paticik ailesine saygılar...[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 1 haftada olur ama 50 kişi çalışırsanız :)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ingilizcen varsa taran's scripting for dummies adlı tuturiali incele 2 haftada tüm zamanını ayırırsan hayatla ilişkini kesersen sanırım sphere scripting de bellirli bir mesafe ilerlersin geriside senin hayal gücüne kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi HArbi Ne bu Scp Bilmeden Server KUrma Merakı Once Player Olarak Oynamayı ogren Soraaa Ewde Biras scp Calıs Soraa Topic At Abi Ayıp YEr isgal etme !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar