Griswold Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 pcye mi çıkmış? öss sonrası dalarım buna da *!not alır*[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 pc ye çıktı mı bu ?? O_o[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ps2 bendeki. fatalityleri filan nerden bulucam ya :( bu arada oyun bitirince adam çıkmıyor. raiden var sanırım ama onuda çıkarmak lazım. raiden a benzeyen bir kadın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 deception pc de yok, ortalıorum bunu heyt be MK nın pc nin baş taçlarından olduğu günler geldi aklıma.hatta hatırlayan vardır mk1 de girişte manual dan kelime sorardı sanırım mortal dı bi kelimeyi devamlı yazardık onu sorduğu zaman oyuna girerdi :) eski günler..[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya 1 di ya da 2,ben de öyle bişeyler hatırlıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 MK 1 de köprü vardı hatırlıyorsanız. Fatality de apargat atınca kazıklara düşerdi adam. Deception da o köprünün karşısında yuvarlak bir tepedesiniz. Karşıdan köprüyü görüyorsunuz. Hatta MK1 deki Ay dan cadı geçme olayınıda görüyorsunuz köprüden. mk4 ve deadly alliance iyi bir ders vermiş adamlara. Çok iyi bir dönüş yaptılar deceptionla.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aah gidip alicakdim ben kalmamisti sans eseri :([signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 black şiddetle tavsiye ediyorum bul oyunu. gelmiş geçmiş bütün MK lardan kat kat daha iyi. Ankaradamısın?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben de Deception'ı tesadüf eseri aldım ve bayıldım en sevdiğim karakter Baraka (nolur dövmeyin) en sevdiğim oyun modu kombat chess en sevdiğim fatality de darrius'unki (adamın kollarını kopartıyor,sonra kolları silah gibi kullanıp adamın kafasını patlatıyor :))[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Kesinlikle alın Decepciton mukemmel bir oyn[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İmzama bakın herşeyi anlayın :P Ama oyunda karakterleri snaırım Konquest moduyla açıyoruz ama Konquest bayık :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bayyıyorda bazende zevkli oluyor şahsen son öğretilerde son okulda baydım. Ama karakter ve ozel giysileri açmak için konquest modda ilerlemeniz lazım zaten. İntorada konuşan adam bu adamın ta kendisidir. Daha ilerledikçe bu abimiz Butun dövüşçelerden birer combo alıyor ve inanılmaz güçlü oluyor.Şahsen ben dovus stiline hastayım[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 konquest e gıremıyorum ! hafıza kartımı lazım?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar