Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Kombat:Deception

Cd-

Öne çıkan mesajlar

deception pc de yok, ortalıorum bunu

heyt be MK nın pc nin baş taçlarından olduğu günler geldi aklıma.hatta hatırlayan vardır mk1 de girişte manual dan kelime sorardı
sanırım mortal dı
bi kelimeyi devamlı yazardık onu sorduğu zaman oyuna girerdi :) eski günler..[signature][hline]FF
Sosyal ağlarda paylaş

MK 1 de köprü vardı hatırlıyorsanız. Fatality de apargat atınca kazıklara düşerdi adam. Deception da o köprünün karşısında yuvarlak bir tepedesiniz. Karşıdan köprüyü görüyorsunuz. Hatta MK1 deki Ay dan cadı geçme olayınıda görüyorsunuz köprüden.

mk4 ve deadly alliance iyi bir ders vermiş adamlara. Çok iyi bir dönüş yaptılar deceptionla.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

ben de Deception'ı tesadüf eseri aldım ve bayıldım

en sevdiğim karakter Baraka (nolur dövmeyin)
en sevdiğim oyun modu kombat chess
en sevdiğim fatality de darrius'unki (adamın kollarını kopartıyor,sonra kolları silah gibi kullanıp adamın kafasını patlatıyor :))[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayyıyorda bazende zevkli oluyor şahsen son öğretilerde son okulda baydım. Ama karakter ve ozel giysileri açmak için konquest modda ilerlemeniz lazım zaten. İntorada konuşan adam bu adamın ta kendisidir. Daha ilerledikçe bu abimiz Butun dövüşçelerden birer combo alıyor ve inanılmaz güçlü oluyor.Şahsen ben dovus stiline hastayım[signature][hline]Lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...