pan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Feraye yemeğe giderim çok gsldir, doyurucudur. Caddede Cafe Caddeyi geçtikten sonraki sokağa giriorz sağa az ilerde sağda, etilerde nispetiye caddesnnn uzerinde gorursnz ztn.[signature][hline]wtf?
Andy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eheh gece eğlendikten sonra sabaha karşı gidilebilecek yegane mekan (etiler) tabii ki feraye için :)[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 çok güzel hesap taktım buraya[signature][hline]
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 mantıcı[signature][hline]50 vampiir
Silvaras Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gereksiz pahalı biyer bence ama nispetiye caddesinde olması ve bi saatten sonra acık olan nadir yerlerden olmasından ötürü tercih edilebilir. Birde kredi karti gecmeme sorunu yılbasindan itibaren ortaya kalkmıs olmalı. Artik kartinizlada karnınızı doyurabilirsiniz :)
Sophie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 casita süper bi mekan yemekler süper özellikle çökertme yedim manyaktı doyamadım abi kesinlikle gidin ve cafe caddenin caramel cafesi süper cidden ve müzikler çok ii arkadaşlarınzla hoş sohpet edebilceğiniz ve rahat edbilceğiniz bi yer tavsiye ederim
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Andy, 24 Ocak 2005 00:52 tarihinde demiş ki: eheh gece eğlendikten sonra sabaha karşı gidilebilecek yegane mekan (etiler) tabii ki feraye için :) aslında ortakoyde olabılır...:)[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Fazla pahalı. Öğrenci tayfası için gitmeden önce iki kere düşün dedirten yerlerden.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Selamon Etiler'e akmış. Haberimiz yok.[signature][hline]G3nk...
Öne çıkan mesajlar