oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar sanırım bulunduğun kordinatları belirleyen /tloc diye bi komut var nasıl kullanılıyo bilen varmı.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oyunda yok öyle bir komut, cosmos'a aitti. eskiden cosmos yüklüyken çalışıyordu. şimdi o da kaldırıldı benim bildiğim kadarıyla. cosmos yüklüyken haritayı açıp mouse'u harita üstünde gezdirerek öğrenilebiliyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bulunduğun kordinatları öğrenmek istiyorsan haritayı açıcaksın (m tuşuyla) haritanın en altında yazıyor[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] [Bu mesaj Kazzuya_ tarafından 02 Şubat 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu arada yesil olan senin koordinatın,beyaz olansa mouseun oldugu yerin.heralde sende farketmissindir =)
Elufulec Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 mapnotes addonuyla koordinat yazabiliyosun yine /mntloc komutuyla. illa cosmos gerekmiyo yani.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 02 Şubat 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
HaploNexus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Cosmos da hala /tloc komutu var duzgun calisiyor MiniMap in altinda bulundugun koordinatlari gorebilirsin. Parametresi yok /tloc bu kadar Ayrıca /goto x,y ile (yine Cosmos komutu) acik alanda karakterini verdigin koordinatlara goturuyor. Ne zaman kullanirim diyorsan mesala oldugunde cesede ulasmak icin kullanılabilir.
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya beyler bide islik war ud ler yapabiliyomu koımutlari arastirdim bulamadim nasil yapilir ?
Öne çıkan mesajlar