oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar sanırım bulunduğun kordinatları belirleyen /tloc diye bi komut var nasıl kullanılıyo bilen varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 oyunda yok öyle bir komut, cosmos'a aitti. eskiden cosmos yüklüyken çalışıyordu. şimdi o da kaldırıldı benim bildiğim kadarıyla. cosmos yüklüyken haritayı açıp mouse'u harita üstünde gezdirerek öğrenilebiliyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bulunduğun kordinatları öğrenmek istiyorsan haritayı açıcaksın (m tuşuyla) haritanın en altında yazıyor[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] [Bu mesaj Kazzuya_ tarafından 02 Şubat 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu arada yesil olan senin koordinatın,beyaz olansa mouseun oldugu yerin.heralde sende farketmissindir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 mapnotes addonuyla koordinat yazabiliyosun yine /mntloc komutuyla. illa cosmos gerekmiyo yani.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 02 Şubat 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Cosmos da hala /tloc komutu var duzgun calisiyor MiniMap in altinda bulundugun koordinatlari gorebilirsin. Parametresi yok /tloc bu kadar Ayrıca /goto x,y ile (yine Cosmos komutu) acik alanda karakterini verdigin koordinatlara goturuyor. Ne zaman kullanirim diyorsan mesala oldugunde cesede ulasmak icin kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya beyler bide islik war ud ler yapabiliyomu koımutlari arastirdim bulamadim nasil yapilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar