sessizgemi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 merhaba ata cift tıklattıgım zaman cinsiyetinden dolayı ata bınemıyorsun içerikli bir mesaj metni ile ata binilmemesini istiyorum gece boyunca ugrastım ve cıkdırmak uzereyım lutfen yardım (nebulada bulunan order chaos atları gibi ama bu cinsiyet farklılıgından dolayı bınılmesın ıstıyorum ve ne dendıysem olmadı yardımmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 on=@dclick if(==c_man) return 1 else return 0 endif ?? bu olmuyo mu?[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 on=@dclick //kadin icin if ( == c_woman) sysmessage kadinlar bu ata binemez return 1 endif On=@Dclick if ( == c_man) sysmessage erkekler bu ata binemez return 1 endif Edik: ( [Bu mesaj Lower tarafından 03 Şubat 2005 08:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar