ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Selam, İş için Thinkpad bakıyorum. Kullanımım; Virtualbox ile en az bir VM hep açık, Outlook bir sürü RDP (mremote ile) Bir sürü de chrome, ie Hangi Thinkpad'i önerirsiniz? X1 carbon iyi mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 x1 carbon cok iyi tercih. ben de bir donem kullandim is bilgisayari olarak hafif, malzemesi kaliteli, dusunce bibok olmuyor. acayip hizli sarj oluyor, sarj da iyi dayaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bi de cok degisik bi klavyesi var biraz yazmaya baslayinca anliyacaksin sende, lan onceki kullandiklarim klavyemiymis diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Touch pad'i iyi mi? Win 10 ile sorun çıkartır mı? klavyesi thinkpadler gibi güzel mi? ince falan diye sacma bi keyboard ile geliyor olabilir diye dedim. diyodum ki sen yazmışsın zaten. Bir de performansı iyi mi? VM'i açınca patates olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 win10u bilmiyorum, ben kullanirken win10 yoktu :) touchpad guzel, malzeme olarka soruyorsan, ama laptoplarda hep klitorisi kullaniyorum ben ona alismisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 genelde 2vm ve paralelinde nerden baksan 5-6 cihaza ssh baglantisi oluyordu ssd olunca ucuo gidiyo alet zaten. performans sikintin olmaz vm tarafinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 tamam işte aynı ben de öyle kullanacağım. X1 carbon o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ShadowFax said: tamam işte aynı ben de öyle kullanacağım. X1 carbon o zaman. ramini bol al.zaten minimum artık 8 oldu.8 işini görür mutlaka lakin uzun vadede 16 daha iyi bi tercih olur.şimdinin defaultu 8 oldu bir süredir böyle onunda pabucu yakında dama gider. işlemcide i7 olsun.sanallaştırma hem ramde hemde işlemcide olan bir hadise.işlemcin ne kadar kuvvetli olursa o kadar rahat ediyosun. eskiden bazı notebooklarda sanallaştırma seçeneği biosta gelmiyodu.roma elle müdahale etmen gerekiyodu ki bricklemeye kadar giden hadiselerin yaşandığı bir olaylar silsilesiydi buda.thinkpadlerde olmaz heralde o mevzu.genede bi araştırmakta yarar var. işlemci i7 ram 16 olunca fiyatta 10000 lere fırlıyo doğal olarak.belki maliyet 2. plandadır diye söylüyorum m2 ssd lerede bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Virtualization olmayan cpu yoktur herhalde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bende t440s elite gibi bişi var çok memnunum sim kart parmak izi 12gb ram harici ekran kartı 1920 çözünürlük falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar