Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Elimde bi metin var, her satır arasına iki boşluk bırakılmış. ve baya da uzun. Kısa yoldan nası boşluksuz hale getirebilirim, varmı bi çözümü. örnek: asdfg asdfg asdfg ..... gidiyo böyle asdfg asdfg asdfg şekline getirmek istiyorum kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 line spacingi değiştir :D ama arada tek yaptıkları varsa sıçar (olmadı onları da double yaparsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ^p bunu replace all ile boşlukla replace etmeyi dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 vba kodu ile yapılır, ama tam kodun ne olduğunu bilmiyorum. googledan vba word delete empty row falan yazıp yürüyebilrsin. şu an pc erişimim olsaydı yapardım da nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Giovanni said: ^p bunu replace all ile boşlukla replace etmeyi dener misin? ^p line break ise ^p^p'yi ^p ile replace all yapması lazım. Senin tavsiye bütün line breakleri yokeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Aynen abi öyle yaparsa çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Aslında şu da line break: ¶ Word'un bi modu vardı bütün beyaz karakterleri (tab, space ve enter) başka bir karakterle gösteriyor. O modu açıp ctrl + h, ¶¶->¶ replace all, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ^p^p > ^p yaptim oldu. Oh be canim cikmisti valla. Niye en basta sormayip tek tek ugrastiysam 1.5 saat boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar