Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Oha server geri alınmış uomu oynuoz abi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet haklısınız girilebiliyor şuan.[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya oyundayım da 4000 ping veriyor ya alla alla[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aynen 2700 ping veriyor..Bir an dedim yurt dışı bağlantılar mı gitti ama gitmemiş sanırım :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 cw takımı girin hadi bekleniyorsunuz[signature][hline]shinsetsu desu..
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yine Türkiye den mi sorun nedir bu lag şimdi? 2000-5000 arası gelip gidiyor?
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Multiphp de omurgalardan birini down olarak gösteriyordu ama acaba ondanmıdır?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bilemiyorum da tüm dl leri kapadımm oynicam diye hale bak[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla bende öyle deadmines yarım kaldı ona üzülüyorum ne güzel Vancleef e gelmiştik olucak iş değil işte bizim ülkenin bağlantılarının ne zaman bozulacağı belli olmuyor neyse sağlık olsun 3. yarıda kalışımız oldu ama ne ypaalım şans
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 artık yarın deneyecez[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Zaten bi gariplik vardı 1 haftadır bağlatılar çok iyiydi illa boyle birşey olucak ne yapalım sabah ola hayrola yatalım bari[signature][hline]
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim pingim 150-250 arası gidip geliyor sizde var birşey[signature][hline]shinsetsu desu..
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne dl iyi nede yabancı sitelerde gezebiliyorum nede oyun oynayabiliyorum fakat paaticikte falan rahat rahat ggeziyorum ve inndir.com dan 28kb ile dl ediyorum (256 dsl ) spyware update denedim 3 kb ile anca cektim şaşırdım kaldım[signature][hline]
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aslında bir çok kişide çok yüksek pingler şu an.Belki gecenin ilerleyen saatlerinde düzelir.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Apache, 03 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki: benim pingim 150-250 arası gidip geliyor sizde var birşey Nasıl oluyor bu acaba? Sen nerden oynuyorsun birde bağlantın nedir?
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 cs'deydik bizde yabancı serverlrda , acaip ping ve loss vardı. geçti yarım saat kadar önce , belki yurtdışı çıkışlarıyla ilgilidir.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 keşke bizdede geçse hala 2000ms ve sitelerde gezmek işkence nasıl işse anlamıyorum ne olduğu belli değil ülkede[signature][hline]
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Delircem ya ben istanbul acıbademdeyim telekom 200m pingim 2000, arkadaş dragosta km lerce uzakta 200 ping alıo ve benim 512 adsl onun 256. ne oluyor anlamadım bende[signature][hline]wow.forumu.com
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Zaten wowun eu sitesi de zar zor açılıyor.Msnde filan sorun olmadığına göre blizzde olabilir sorun.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired)
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bendede 150-400 arası gidip geliyor ping. Gerçi yinede oynanabilir halde...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 pff elektrikler kesildi düştüm oyundançç elite ques deneyecekrtişm tam.. bneyse bir saat daha oynar yatarıum ben de[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ha buarada tauren ikonları ne zaman gelecek? ökz resmimi koymak istiyorum ben[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 of koyacam ya tam instanceın sonunda shutdown geldi
Öne çıkan mesajlar