Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Oha server geri alınmış uomu oynuoz abi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet haklısınız girilebiliyor şuan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya oyundayım da 4000 ping veriyor ya alla alla[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aynen 2700 ping veriyor..Bir an dedim yurt dışı bağlantılar mı gitti ama gitmemiş sanırım :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 cw takımı girin hadi bekleniyorsunuz[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yine Türkiye den mi sorun nedir bu lag şimdi? 2000-5000 arası gelip gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bende sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Multiphp de omurgalardan birini down olarak gösteriyordu ama acaba ondanmıdır?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bilemiyorum da tüm dl leri kapadımm oynicam diye hale bak[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla bende öyle deadmines yarım kaldı ona üzülüyorum ne güzel Vancleef e gelmiştik olucak iş değil işte bizim ülkenin bağlantılarının ne zaman bozulacağı belli olmuyor neyse sağlık olsun 3. yarıda kalışımız oldu ama ne ypaalım şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 artık yarın deneyecez[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Zaten bi gariplik vardı 1 haftadır bağlatılar çok iyiydi illa boyle birşey olucak ne yapalım sabah ola hayrola yatalım bari[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 benim pingim 150-250 arası gidip geliyor sizde var birşey[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne dl iyi nede yabancı sitelerde gezebiliyorum nede oyun oynayabiliyorum fakat paaticikte falan rahat rahat ggeziyorum ve inndir.com dan 28kb ile dl ediyorum (256 dsl ) spyware update denedim 3 kb ile anca cektim şaşırdım kaldım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Aslında bir çok kişide çok yüksek pingler şu an.Belki gecenin ilerleyen saatlerinde düzelir.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Apache, 03 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki: benim pingim 150-250 arası gidip geliyor sizde var birşey Nasıl oluyor bu acaba? Sen nerden oynuyorsun birde bağlantın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 cs'deydik bizde yabancı serverlrda , acaip ping ve loss vardı. geçti yarım saat kadar önce , belki yurtdışı çıkışlarıyla ilgilidir.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 keşke bizdede geçse hala 2000ms ve sitelerde gezmek işkence nasıl işse anlamıyorum ne olduğu belli değil ülkede[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Delircem ya ben istanbul acıbademdeyim telekom 200m pingim 2000, arkadaş dragosta km lerce uzakta 200 ping alıo ve benim 512 adsl onun 256. ne oluyor anlamadım bende[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Zaten wowun eu sitesi de zar zor açılıyor.Msnde filan sorun olmadığına göre blizzde olabilir sorun.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bendede 150-400 arası gidip geliyor ping. Gerçi yinede oynanabilir halde...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 pff elektrikler kesildi düştüm oyundançç elite ques deneyecekrtişm tam.. bneyse bir saat daha oynar yatarıum ben de[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ha buarada tauren ikonları ne zaman gelecek? ökz resmimi koymak istiyorum ben[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 of koyacam ya tam instanceın sonunda shutdown geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar