Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Merhaba Wpa wpa2-psk guvenikki bi wifi baglanma sorunu yaşıyorum. Tplink 300mbps wireless n adepter kullanıyorum. İşletim sistemi Windows 7 ama çakma. Şifreyi kabul etmiyor doğru olduğu halde. Nedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sifreyi degistirip dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 WPA/WPA2 şeklinde görünüyorsa modemde onu düz WPA2'ye çevir. Benzer bir sorunu ben de yaşadım airties modemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 aynen wpa-psk/wpa2-psk desteklemiyodur belki de modem. düz wpa2-psk yap farklı bi şifre koyup dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 benim de telefon iki senedir değiştirmediğim şifreye rağmen her zaman bağlı olduğu ev wi-fi ına bağlanmıyor.sallamıyorum da neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Modem ayarlarına erisimim yok ama bi soriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar