Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 peter jackson'ın filmi güzeldi de gereksiz uzundu. bi 20-25 dakika daha kısa yapmayı becerebilse ki istese yapardı 10 numara iş olurdu. Bu filmi bayağı övüyorlar bakalım. Bi ara gideceğim buna da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 baya kotu film. bole bi iki saat biyerlerde beklemem gerekiyodu zaman gecsin diye gittim. gitmez olaydim. tom hiddleston niye var filmde belli deil yakisikli biri olsun diye sirf. samuel l jacksonin karakteri sacmasapan anlamsiz bi karakter. bitek john c reily iyi filmde. goril bide bikac bi yaratik var ormanda falan o sahneler iyi. baska hicbisey yok filmde izlemeye dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 kongun ilk attack iyidi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Ben eğlendim Ama Samuel L Jackson a katılıyorum sinirli sinirli baksın niggalık yapsın diye para aldığı yetti adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 film baştan sonra gereksizdi ve sıkıcıydı herşey kopuk bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar