GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Finans uygulamasi ariyorum. Girdi cikti kontrol ediyim vesaire gibi. Aradigim tek ozellik 3 platformda calisip synchron olabilmesi. Wunderlist mesela hem windows desktopta hem androidde hemed ios da calisiyor. Gorevleri share edebiliyorsun vesaire. Boyle bir finans apllication bilen var mi her uc platformda calisan ve birden fazla kisinin ayni anda kullanabilecegi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 excel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Toshl öneririm çok basit ve light frame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 windows phone diyor ama windows 7 desktop versiyonu yok yinede bakicam appe ama windows desktop versioynu da istiyorum. Varsa iyi olur en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Gerek yok browser'dan hallet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 browser oldugunu gormemısım..browser da olur share etme falan da var dı mı multı user? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Multi user yok sanırım ama ortak account'ta kullanıp account type'ta belirleyebilirsin istersen. Yani örnek veriyorum şu şekilde çıkıyor yaptığın bi harcama: Buradan istediğin gibi kategorize edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 app iyiymis gercekten. Ilk basta kurdum sildim falan. Sonra web appe girip ayarlari yapinca baya iyi oldugunu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Ynab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Ynab net pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar