ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 değil uçak rezervasyonu, foto bile istemediler lan, bi kaç soru ardından vizeniz onaylandı teşekkürler diyip yolladılar. boşuna 5x5 foto çektirdim 20 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 iyi imzalayip bize dagitirsin onlari da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 dana22 said: iyi imzalayip bize dagitirsin onlari da.. bu postu okurken calismadigimi farketti is arkadaslarim auhrsdf yarildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Vingthor said: yok mu yeni giden gelen abi gerçekten? ne oluyor kapıda bi deyiverin kapıda olan şu; adam sana neden geldin, ne kadar kalmayı planlıyorsun gibi sorular soruyor. cevaplarına göre isterse bu dediklerini destekleyici belgeler isteyebiliyor. önünde de 3 tane kaşe var. 1 ay, 3 ay ve 6 ay kalmana izin verecek şekilde. belirsiz, yuvarlak cümleler olması ondandır sanırım zira tamamen adamın o anki keyfine bağlısın. 1 ay kalma izni verse de sen oradayken imigration officelere falan başvurup uzatma isteyebiliyorsun, kalma gerekçeni vs anlatmaya çalışıyorsun ama zor olduğunu duymuştum. bir de dip not; danışman hocam abd ye uçuşu olan thy pilotlarından daha çok uçuyor neredeyse abd ye. NY'ye uçuş sayısı 54 falandı sanırım son seferde. daha dün konusu geçmişti, son zamanlarda sık sık nedensiz yere vize redleri, abd ye indikten sonra kapıdaki görevlinin girişini reddetmesi vs gibi olaylar duyar oldum demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 e abi fetocular oldugu gibi akti..arti bunlar siyasi siginma da istedi bilmem ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ginaly said: değil uçak rezervasyonu, foto bile istemediler lan, bi kaç soru ardından vizeniz onaylandı teşekkürler diyip yolladılar. boşuna 5x5 foto çektirdim 20 liraya. şu çok tatlı bişey ya, amerikalılar çok rahat bu konuda. ama yani benim rezervasyon bok püsür vardı. bizim arkadaşın ablasına 10 yıllık vermişler normal başvurunca falan öyle olsa daha bi tatlı olurdu. gratz ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 dana22 said: e abi fetocular oldugu gibi akti..arti bunlar siyasi siginma da istedi bilmem ne.. onlara yapılmasını anlarım da mesela fakültede akademik kadrodan birbiriyle evli iki kişiden birine vize verilmemesi falan gibi örnekler de var. balayı için gidilecekken hatta. çok random da değildir, vardır muhakkak takıldıkları bir şey ama, subjektif değerlendirmeye bağlı yürüdüğü de oluyor sanki işlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 muhtemelen o vizeyi alamayan kisi daha once amarikanin radarina takilmistir bir yerlerden ..mesela bizim hanim giderken amarikaya vize gorusmesi sirasinda butun aileyi beni filan saymis daha onceki yurtdisilari sunlar bunlar gorunuyormus.. muhtemelen vizeyi alamayan akademik de amarikanin sakincali saydigi ulkelerden birine vs gitmistir bir kaydi vardir.. mesela irana giris cikis yaptiysan amarika seni pek kaale almiyor diye okumustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 o konuda haklısın, araştırma görevlisi arkadaşım(azeri) azerbaycana giderken iran sınırlarından da geçtiği için sırf damga var pasaportta diye verilmemişti vize. açıkça da söylenmişti kendine, azerbaycandan pasaportunu yenilet yoksa alamazsın diye :D ama eşin defalarca girip çıkmış, senin bi sürü avrupa vs yurtdışı seyahatin var, hele tüm belgeler hazır ve balayına gidecekken red, ne bileyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 O halde Iranlilar nasil gidiyo ki Amerika'ya? Ayrica ne bileyim, pasaportunu yeniletsen de senin gecmiste Iran'a gittigini anlamalarinin bir yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar