shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bugün televizyonda sıkılmış bir şekilde kanalları çat çut geçerken habertürkde bi haberi yakaladım. Kutluay'ın Amerika'dan dönmek istediğini söyledi. Daha önceden yaptığı bir açıklamada Türkiye'ye gelirsem Fenerbahçe'de oynarım demiş,ama haberde Panathinaikos'un (ismini yannış yazdıysam affola) da ismi geçiyodu. Ne kadar doğru bilmem ama anlaşılan İbo kenarda maç izlemekten sıkılmış :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 seattle'ı bıraktı zaten ntvmsnbc'de yazıyo kendi isteği doğrultusunda bırakmış (yalaaan :P)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cok uzuldum hehehehehehe[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!"
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bence de dönsün orda yapamiyor ....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 valla ibo fenerbahçenin 2007 deki şampiyon kadrosunda olacaktır...dönmesi muhtemel bencede.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as City win 4-0
BssM Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Gelsin zaten toplamda 30 sayıyı bile aşamamış duyduğuma göre
Eric_Cartman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ne 30 sayısı 1 sayısı bile yokkk. geliğinden beri toplam 12 dk. oynamış we sadece 1 sawunma ribaundu war başka hiçbir şey yok. kullandığı tek atışta da isabet kaydedememiş[signature][hline]* "Screw you guys. I'm going home." * "I want Cheesy Poofs!" * "Sweet!"
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 paşa gönlü bilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
BssM Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Eric_Cartman, 01 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki: ne 30 sayısı 1 sayısı bile yokkk. geliğinden beri toplam 12 dk. oynamış we sadece 1 sawunma ribaundu war başka hiçbir şey yok. kullandığı tek atışta da isabet kaydedememiş ehuehue:D o kadarda rezil olduğunu bilmiyodum yazık adamada 1 sayı bile atmak nasip olmamış adama
Munin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yaw niye zavallı olsun adam. 12 dk oynamış. oda bi maçta toplam 12 dk deil. 20-30 maçta toplam 12 dk oynamış . veya kaç maçsa artık. yani o ribaund bile çok =p[signature][hline]www.asgard.gen.tr benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =)
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: fizban, 01 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki: ama rekoru da kırdı 30 yaşında rookie olarak :) lol.[signature][hline]jan d.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 supersonics sözle$mesini feshetmi$.[signature][hline]jan d.
BssM Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Zaten niye aldılarki bunu takım sırf şutörden oluşuyo
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 denver gibi sg acigi olan bi takima gitsin daha iyi bnce[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
carla_ss Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Çok rahatsız oluyorum alaycı tavırlarınızdan. Türkiyenin en iyi basketbol oyuncularından birisidir Kutluay. Sanki sevindiniz bu durumu, başarısız olduğunu kabul edersek tabi :/
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 adamı denemediler bile doru dürüst..daha da kalıp rezil olmadı en azından. yeni zellandalı bi tip var spurslu adam 2003den beri oynamıyomuş :D geçenlerde girdi oyuna[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oynatsa oynardı oynatmadı goç[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: jankis, 01 Şubat 2005 14:28 tarihinde demiş ki: seattle'ı bıraktı zaten ntvmsnbc'de yazıyo kendi isteği doğrultusunda bırakmış (yalaaan :P) lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence NBA ona fazla sert gelmiştir diye düşünüom çünkü adamın çoğu maçını(Türkiyede,diğer ülkelerdede) izlemiştm.Bi tane ble crossover denemesi yok yane adam yumuşak gibi oynucaksa hiç oynamasn daha ii diye düşünüom.NBA niree bizim basketbol ligi nire..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ibonun çokkkk sakatlandığı oldu belkide gerçektn sert gelmiştir NBAnın oyunu diyecem ama adam topu topu 12dakka oynadı yani tek bahanesi okadar süre we siftahsız oynaması!
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 pure shooter is yapar nbadede sertlik oldugunu sanmiyorum, ama gidegide ibo da seattle a gitti. kendi mevkiinde ray allen, flip murray, antonio daniels dan sure almasi gerekiyorduki cok zor birsey. su aralar ray allen sakat belki sure alabilirdi aslinda, biraz daha beklese daha iyi olurdu bnce tabii eger seattle kovmadiysa :D[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
BssM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Flash Flash Flash.... İbrahim Panathinaikosla anlaştı!!![signature][hline]Under the bridge downtown Forgot about my love
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hayırlı olsun.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 vay tunch buralarda dolanırmıydın sen vay kerate seni..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock:
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ibo bencede yaş 30 iş bitmiş gibi bişi , mankenle çıka çıka köreLdi tabi..[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Öne çıkan mesajlar