Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Kutluay geri mi dönüyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün televizyonda sıkılmış bir şekilde kanalları çat çut geçerken habertürkde bi haberi yakaladım. Kutluay'ın Amerika'dan dönmek istediğini söyledi. Daha önceden yaptığı bir açıklamada Türkiye'ye gelirsem Fenerbahçe'de oynarım demiş,ama haberde Panathinaikos'un (ismini yannış yazdıysam affola) da ismi geçiyodu. Ne kadar doğru bilmem ama anlaşılan İbo kenarda maç izlemekten sıkılmış :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
bence de dönsün orda yapamiyor ....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
valla ibo fenerbahçenin 2007 deki şampiyon kadrosunda olacaktır...dönmesi muhtemel bencede.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Mesaj tarihi:
ne 30 sayısı 1 sayısı bile yokkk. geliğinden beri toplam 12 dk. oynamış we sadece 1 sawunma ribaundu war başka hiçbir şey yok. kullandığı tek atışta da isabet kaydedememiş[signature][hline]* "Screw you guys. I'm going home."
* "I want Cheesy Poofs!"
* "Sweet!"
Mesaj tarihi:
said:
Eric_Cartman, 01 Şubat 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
ne 30 sayısı 1 sayısı bile yokkk. geliğinden beri toplam 12 dk. oynamış we sadece 1 sawunma ribaundu war başka hiçbir şey yok. kullandığı tek atışta da isabet kaydedememiş

ehuehue:D o kadarda rezil olduğunu bilmiyodum yazık adamada 1 sayı bile atmak nasip olmamış adama
Mesaj tarihi:
yaw niye zavallı olsun adam. 12 dk oynamış. oda bi maçta toplam 12 dk deil. 20-30 maçta toplam 12 dk oynamış . veya kaç maçsa artık. yani o ribaund bile çok =p[signature][hline]www.asgard.gen.tr
benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =)
Mesaj tarihi:
denver gibi sg acigi olan bi takima gitsin daha iyi bnce[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
Çok rahatsız oluyorum alaycı tavırlarınızdan. Türkiyenin en iyi basketbol oyuncularından birisidir Kutluay. Sanki sevindiniz bu durumu, başarısız olduğunu kabul edersek tabi :/
Mesaj tarihi:
adamı denemediler bile doru dürüst..daha da kalıp rezil olmadı en azından. yeni zellandalı bi tip var spurslu adam 2003den beri oynamıyomuş :D geçenlerde girdi oyuna[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
Bence NBA ona fazla sert gelmiştir diye düşünüom çünkü adamın çoğu maçını(Türkiyede,diğer ülkelerdede) izlemiştm.Bi tane ble crossover denemesi yok yane adam yumuşak gibi oynucaksa hiç oynamasn daha ii diye düşünüom.NBA niree bizim basketbol ligi nire..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Mesaj tarihi:
ibonun çokkkk sakatlandığı oldu belkide gerçektn sert gelmiştir NBAnın oyunu diyecem ama adam topu topu 12dakka oynadı yani tek bahanesi okadar süre we siftahsız oynaması!
Mesaj tarihi:
pure shooter is yapar nbadede sertlik oldugunu sanmiyorum, ama gidegide ibo da seattle a gitti. kendi mevkiinde ray allen, flip murray, antonio daniels dan sure almasi gerekiyorduki cok zor birsey. su aralar ray allen sakat belki sure alabilirdi aslinda, biraz daha beklese daha iyi olurdu bnce tabii eger seattle kovmadiysa :D[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
  • Yeni Oluştur...