kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 NE rogue lar bilirler yapan varsa eğer ki ben bilmiyorum bu questi yapamadım çıldırdım levelim yüksek quest benim için çocuk oyuncağı diyo ama çözemedim ne yapcam ne etcem yapan birisi beni ayınlatabilirmi verdiği dagger kötü bi parça değil hani işimize yarar[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sanırım satyrle ilgili olan.haritanın üstünde nehrin oralarda dag yamacında bi agac var büyük onun dalında satyr var ona pickpocket yapıp journalını alacaksın.ama yakalanırsan kötü oluyo böyle bi 8 tane fln satyr geliyo ortaya alıyolar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lvl 12 questi 10 da çıkıyor zaten az dıkkatlı oynarsan alırsın kolay ama garanti diyorsan 11 de git alırsın[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 17 yim şu an ama sinirimden yapıcam bu questi level 11 de felan yarım saatimi verdim aramak için bi ağaç buldum dediğiniz gibi çıktım ama satyr felan yoktu orda daha önce görmüştü mgaliba yapıldığını belki budurdiye ağaça tırmandım ama yoktu satyr felan :( başka da tırmanabilceğim bi ağaç yoktu etrafta[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bak darnassus kuzeyi işte bodozlama çık görürsün harpyler var zaten oralarda aslında çok kolay 17 isen zaten kolay ben zamanında o kıtabı bulmak ıcın adamı 8139812 kere kesmiştim meğersem çalıcakmıssın ahaha :P[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 istersen buraya bak anlatıyo adamlar yerini dalın. http://www.thottbot.com/?q=552 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Serverlarımız uyuşsa gelirim yardıma diycem ama 14 deyim ben kurtarıyormu "army of god" guild ine aldılar gevurlar iki duel kazandım diye (tr guild i olmaz ise) açıldığında çağırdılar onlara katılıcam varmı ismini duyan vatandaş heriflerin.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben level 11 gibi gitmiştim, sadece arkasına geçip pick pocket yapıyorsun. Sonra "die!" diyor, kaçıyorsun, bu kadar. :) Yeri de ağacın dalındaydı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar