Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny Calls

kermit

Öne çıkan mesajlar

NE rogue lar bilirler yapan varsa eğer ki ben bilmiyorum bu questi yapamadım çıldırdım
levelim yüksek quest benim için çocuk oyuncağı diyo ama çözemedim ne yapcam ne etcem
yapan birisi beni ayınlatabilirmi
verdiği dagger kötü bi parça değil hani
işimize yarar[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

17 yim şu an
ama sinirimden yapıcam bu questi
level 11 de felan yarım saatimi verdim aramak için
bi ağaç buldum dediğiniz gibi
çıktım ama satyr felan yoktu orda
daha önce görmüştü mgaliba yapıldığını belki budurdiye ağaça tırmandım ama yoktu satyr felan :(
başka da tırmanabilceğim bi ağaç yoktu etrafta[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

Serverlarımız uyuşsa gelirim yardıma diycem ama 14 deyim ben kurtarıyormu "army of god" guild ine aldılar gevurlar iki duel kazandım diye (tr guild i olmaz ise) açıldığında çağırdılar onlara katılıcam varmı ismini duyan vatandaş heriflerin.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927’de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...