Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biraz genclik sorunu gibi olacak ama....

Raistin

Öne çıkan mesajlar

14 yasimdayim, 8 inci siniftayim ankaradan canakkaleye gecen sene tasindim... burda, canakkalede sinifimda nerdeyse herkez (12-13-14-15) yaslarinda olduklarina dikkat cekiorum benim disimda herkez enrdeyse hergun sokakta bahcede okulda biriyle zevk icin sapiklik veya hava atmak icin kiz erkek oposuo cikio yok ben sunla soyle yaptim die hava atio... bense bu gune kadar ne bir kere opusutm nede 1 kere bir kzila ciktim ve sahsen onlari kiskaniorum... ama sorun bu degil. sorun acaba ben gonul eglnedirmektense veya yasiam gore asiri aktif yari cinsel aktivitelere katilmaktansa yasima ciddi sayilabilecek bir iliski aradigim icin anormalmiyim yoksa bu yasta bukadar is yapan arkadaslarimmi anormal? bu soru senin basindan beri kafami kurcaliyor... ve ustelik arklarim cevremde opusurken vb yaparken ben onlari kiskaniorum ve onlar bunu her gun yaparken ben kiskandigim icin abazamiyim yoksa onlar bu yasta her seyi bukadar abartarak ve acikta yaptiklari icin onlarmi abaza?(burdkai sorunda abaza olmam fikrini migde bulandirici bulmam) sizin yorumlarinizi bekliorum...
Sosyal ağlarda paylaş

bence daha ciddi bi ili$ki istemen anormallik degil aksine onların yaptıkları anormal.cevreye göre de degı$ebılıyor bu.mesela benım cevremde (izmirde) 16-17 ya$ında daha cıkıpta hıc opu$meyenlerıde blırım.yanı olay brzda cevre ve yetı$me tarzında bıtıyor(bence).o yuzden sen ne abazasın ne anormalsın.icin rahat olsun.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende pyro gibi düşünüyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

18 yaşındayım.GEçmiş 2-3 seneye bakıyorum ve bazen üzülüyorum.Lise sondayım.Bana en çok koyan şeylerden biri şu liseden liseli bir kızla birlikte olamadan mezun olmak olacak.
Ama söz verdim kendime ilerde ne şekilde olursa olsun liseli bir kızla beraber olacağım.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım ne yaparsan yap duyguları engellemek çok zordur. Duygular için kendini suçlu hissetme. Önemli olan duyguları eleyip doğru olanları hayatına uygulamaktır. Birini kıskanıpta bunun doğru olmadığını bilerek bunu hissetirmezsen ve bunu unutmaya çalışırsan doğru olan budur, doğru olan kıskançlığı hissetmemek değildir. Sonuçta insansın ve duygular kontrol edebildiğin bir organının falan üretileri değil, senin kontrol edebildiklerin hareketlerin, sözlerin, düşüncelerin. Düşünceler doğru duyguları seçmek içindir. Herkes kendi yolunu seçer, yanlış davranan insanlar ise kendi hatalı yaratışlarının ağırlığı ile yeterince yüklenir zaten onları zevkleri yüzünden yanlış veya doğru olarak yargılamak seni dahada kıskanç veya adil olmamaya itebilir. Ha eğer sen bu yolda gidiyorsan senin gibi olmayan insanlar yüzünden canın yanabilir, üzülebilirsin. Ama emin ol eğer senin karakterin böyleyse, senin tek ve en mutlu olabileceğin yol kendin gibi birinin bulmaktır. Bu ise 1 sene içinde 10 sene içinde bile olabilir. Olmayadabilir... Ama olmadığın gibi davranmak, kendini başka bir yola zorlamak, seni sen yapan şeyler siler atar, seni silikleştirir, bütün ayırıcı özelliklerini kaybedersin. Sadece bu yolda acı çekebileceğini, kalp kırıklığı denen şeyi yapaşayabileceğini ama senin değerlerine göre sonunda elde edeBİLECEĞİN sonucun daha mutluluk ve huzur verici olacağını bilmelisin. Ama dediğim gibi ne yolu seçersen seç sonunda elinde hiçbirşeyle kalma ihtimalinde herzaman var.

şöyle diyeyim, ben ilk ciddi ilişkimi yaşamak için birini gerçekten sevene ve aşık olana kadar bekledim (ondan önce bir arkadaşlıkla başlayan ama tarif ettiğim gibi olmadığı için anlamsız bir şekilde devam edip biten bir tane olmuştu ama onun ne olduğuna bende tam karar vermedim hiç bir zaman heh) ve gerçekten bitmiş olmasına rağmen hayatımın en güzel zamanlarını yaşadım. Bence sende böyle şeyleri eğer içinde dediğin gibi hisler varsa boş ve ot gibi bir ilişkiyle harcama çünkü aşka ve sevgiye değer veriyorsan ozaman onları yaşadığın zaman alacağın tat çok daha fazla olacaktır.
[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Şubat 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arkadasımızın durumunu kotu goruyorum Kendimden biliyorum Bu yasıma kadar herkes bana cok olgun olduğumu soyledı (doğrudan değl tabi ama duydum) Yasıma gore cok olgun cok ciddimisim Ama hic kız arkadasım olmamıstı Birileri boyle anlatınca midem kalkardı Yok soyle yaptık yok sunla 1 hafta cıktım....

Boyle gidersen kendıne mukemmel arkadaslar bulursun Sadece erkek demıyorum hatta coğunlukla kız olarak mukemmel arkadaslıklar Cunku erkeklerde abazanlık oranı kanımca daha yuksek
Ama umutsuzluğa kapılma bugune kadar 2 tane kız arkadasım oldu 1i orta okul bittikten sonra Yani kucukkene :) Simdi ise coook mukemmel bir iliskim var Ilerisi icin plan yapmak her zaman gerekmesede hos birsey Biraz sacmalıyomuyum neyim Demek istesiğim zamanınnda bende cok dusunmustum senın gibi ama boyle seyler yapmayı (arkların gıbı) kendıme hakaret olarak gormustum
Belkide salaklıktır :-p Ama bozulma ve bozme ozunu :)[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 02 Şubat 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
....yoksa onlar bu yasta her seyi bukadar abartarak ve acikta yaptiklari icin onlarmi abaza?(

asıl abaza onlar. sanki hayatlarında hic kız gormemis gibi her yerde sarılıyolar opusuyolar. otobustesin yaninda kız kardesin var annen var yaslilar var adamlar onların gozu onunde yiyisyolar adeta.kardesim insanda utanma-ar duygusu olur biraz. bence bu tur insanlar kendilerini rezil ediyolar sen canini sıkma dogru yoldasin ama gozunu de simdiden acmaya bak. madem cidd ve ilerisi icin istiyosun temellerini simdiden at..[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Hikayenin gercegi biraz ucuk bana gore.
Zaten su cevremize baktigimizda olmasi gereken hiçbirseyin olmadigini goruyorsunuz.Ben 19 yasimi doldurmus bir erkek evladiyim. Ve bugune kadar yapmadigim sey kalmadi diyebiliriz. Ancak bazen onune gecemessin yaptiklarinin. Sabah uyandiginda hissettigin aciyi dahi anlatamassin. Gonul bu kanar. Tabi senin durumun biraz degisik haliyle. Daha gencsin yasin 14. Sen daha neler yasayacaksin. ( gerci ben o yasimda evden kacip kiz arkadasimla tatile gitmiştim : ) ) Muhim olan esas deger yargilarini korumak, bir kişiligin olsun bu soyle yapiyor bende yapmalimiyim dersen işte o zaman senin için kotu giden birseyler olur. Sen kendine bakacaksin yapmak istiyorsan yaparsin istemiyorsan yapmazsin bunun ne abazalikla ne anormallikle nede baska birseyle alakasi olabilir belki ben biraz fazla uc noktalarda dusuncelere sahip bir insan olabilirim ama bence sen kendi kişiligine sana uygun olan ne ise onu yap.
Ne demişler. Ne pişman olacagin bir seyi yap ne de yaptigindan pişmanlik duy.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ne sende bir sorun nede onalrda bir sorun var.Bak ben orta okudlayken anca orta sonda 1 kızla öpüşmüştüm.Bunu aramızda konuşmalarda hiç solemedim tabii.Solersen kazanıcagın solemssende kaybetcek birşeyin olmaz.Şimdiye bakınca sadece bu sene 15 kızla çıkmışım .Yane anlatmak istediğim yaşın çok genç biraz büyü kendine güvenin mutlaka gelicektir .

[Bu mesaj Xanthe tarafından 02 Şubat 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Biliyormusun bende bunu anlamiyorum insanlar o kadar cok esli oluyorlar ki ! Ben 19 sene biraktim ardimda 14 yasimdan beridir de arkadasin durumu gibi karsi cinse ilgim vardir. Tabi arkadas gibi boyle dusuncelerle degil. Ancak bugune kadar 3 bayanla bir ilişki surdurdum. İlişkilerim en azi 1 sene surmustu. 2.5 sene ise rekorum : ) ancak bu gercekten sevmekle alakali ben hiç laf olsun diye bir bayanla cikmak istemedim.Opuselim diye opmedim. Gercekten içimden geldigi içindi yasadigim hersey. Bu yuzden o kadar rahatim ki kimse bilemez. Ancak bir o kadar cok acim var yasadiklarimdan ve asla kabuk baglamiyorlar belkide ben surekli kabugunu kopariyorum kanatiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...