Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Forumlarının Eski Günleri

Elron_Cervantes

Öne çıkan mesajlar

said:
karpuz, 02 Şubat 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
said:
GEd, 02 Şubat 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
benim anlamadigimda sanal ortamda olan seyleri niye bazi insanlar bu kadar ciddiye aliyor
giden olur gelen olur ne olmus yani.

Ha yani sanal ortam diye, koy götüne gitsin öyle mi? Bence öyle değil... Sonuçta sırf sanalla kalmıyoruz ki... Paticik'ten tanıyıp da çok sevdiğim arkadaşlarım var...

koy valla :)
o kadarda demiyorum elbet,sadece abartiliyor diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 02 Şubat 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
Ha yani sanal ortam diye, koy götüne gitsin öyle mi? Bence öyle değil... Sonuçta sırf sanalla kalmıyoruz ki... Paticik'ten tanıyıp da çok sevdiğim arkadaşlarım var...

karpuz seni çok seviyorum[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek istiyorsun arkadaşım bir sorunun varsa özel mesajı kullan dayak yiyecem ha hala var mı böyle "açık adres ver hulannn" tipleri diye merak ediyordum. neyse.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elron_Cervantes, 02 Şubat 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 02 Şubat 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
bunu yazan kişinin de... neyse boşver şindi ehehe

bu nedemk ya helal olsun arkadas dayak yicek diye yanıma gelmiyo kac kez cagirdim işte sekil bu adam ortamlarda eziliyo sanal alem delikanlısı olmaya calısıyo...

açtığın topice bak ettiğin laflara bak.. gereksiz muhabetler açmayalım lütfen..[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu eski-yeni kavramı nedir yahu? Burada eski olunca süperzeka falan mı oluyoruz?
Bu forumu açan kişi o anlattığı kişiler gibi herşeye atlamaktan nekadar ileriye gitmiş acaba? Bu topic de bir nevi atlamaktır.
Ayrıca bide gıcıklık yapayım,aramaya inanalım.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elron_Cervantes, 02 Şubat 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
karpuz
sana katılıyorum 1 sen anladın
diyerleri hala matrak geciyor
helal olsun ....

Dalga Gecmeleri Onlara göre normal cunku bu tur bir topic acarkenki dusuncelerini anlayabiliyorum ve senide cok iyi anlıyorum kafana takma sanal alem boş alem[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

dalga geçiliyor tamam, ama şunlar şunlar dalga geçti diye ilk okulda yaramazların tahtaya yazılması gibi milletin adını verirsen haklısın demem, popülistsin derim.
haklı olduğun noktalar var, ama yaklaşımın yanlış. çok biliyosun nasıl yaklaşılır dersen karpuzu işaret eder, çekilirim. ahada çekildim.
said:
Elron_Cervantes, 02 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
İşte gene başlamdi aşalamaya siz ortamda ezilen insanlarsınız burta milletin kalbini kırmaya çalışıyorsunuz su an buraya yazı yazan arkadaşlardan örnek isim;
1.Xaer_Aloneheart
2.Xharloan
3.Troil
bakalım daha kimler aşalama yapıcak ....
belliydi zaten sizin gibiler yüzünden böle durumdayiz
kac kisi ayrıldı biliyormusunuz forumlardan sizin gibiler yüzünden ......

[signature][hline]beş hececiler
H.B.E

[Bu mesaj Heffer tarafından 02 Şubat 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de şu var ben bu forumda hiç bir zaman milletin profiline bakıp kayıt tarihi kendinden sonraysa onu ciddiye almama davranışlarını yapan insan görmedim yani bi balonlular var onlar da ilk günü kargaşa yaratırsa hoş karşılanmıyor onun dışında böyle kompleksli insanlar pek yok paticikte olsa da kendilerini belli etmiyorlar en iyisi de bu.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıl önce şöyle bir topic açmışım
http://forum.paticik.com/view.php?id=43298&page=4
bak bi istersen[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 02 Şubat 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
Arkadaşın haklı olduğu konu var, konu ne olursa olsun saçma sapan laflarınızla, geyiğinizle bokunu çıkarıyorsunuz resmen. Tamam, geyik ama bir yere kadar. Herşeyle dalga geçilmez abi...

bu doğru, iyi güzel de:
uotr pepelek olduğunda da vardı böyle başlıklar, pepelek paticik olduğunda da devam etti, bilimum forumda da buna benzer başlıklar var ... neyin eskisi yenisi ya, sen eskiyi geri getiremiyorsan şu anına bakarsın çünkü geleceğini şu anın belirler. insanların davranışlarından rahatsızsanız da şikayet edersiniz. eski yeni, noluyor yani ne fark ediyor? eskiden buralar güllük gülistanlıktı şimdi gökdelenler çoğaldı deseniz neyse...[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Sosyal ağlarda paylaş

elran bize gercek acc adini soylede kimmissin bilelim? bendede senin durumun vardi ve bu yeni acc mi actim ancak ben paticik(daha dogrusu pepelek) 2-3 ay sonra uye oldum ve nerdeyse hci post atmadigim acc emle sadece okudum ama suan eski ile yeni paticik(pepelek) arasinda pek bir fark goremiorum. tabi her zaman bazi cikintilar madlaya icip post kasan insanlar ve forumun seviyesini dusuren insanlar paticik(pepelek) forumlarinda oldu ve olacak ancak onlar gerek oyurnge disi gerek ban la gunlerini gorecekler. birde elran son bir sey daha senin seviyesizlikle sucladigin bazi arkadaslarimişzinda en eskilerdende olmasa eski sayilabilecek ve forumun saygi duyulan uyeleri oldugunu ve en azindan baziklari hakkinda suclamalarinin da haksiz oldugunu belirtmek zorundayim. neyse bu senin dusuncen saygi duyarim, buraya tepkielre ragmen yazma cesareti gostermenede saygi duyarim amabu sana kimseyi suclama hakki vermez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...