BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bugün Bodrack babam ben ve kardeşimle yemeğe gittik :) Güzel bir sohbet ettik ve babam kafayı bulunca olay koptu gibi bişi :D . Kahve söyledik içtik fln içerken benim çocukluk anılarımı anlattı babam. Uçtuğu için anlatır benimde gazımla yoksa pek girmez o konulara :P . Meğersem benim çocukken at çiftliğim varmış bende tek bi tane atım var sanıyodum :D . Nese elime el bombasıda taşımışım . Küçükken bile manyakmışım zuzuzu. Kahveler bitti gaza gelip fal için kapattık ama fal bakmayı bilen yoktu :/ . Ama babam biliyormuş bakmasını :D Falımda hiç olmayan bir şey çıkmış hatta ilk falımdı benim. Falımda bir değil tam iki tane ejderha çıktı :D zaten hatun desen beni paylaşamıyorlardı. Babamın yorumuyla pikaçuuu bile çıktı falda :D ve babam benim orta dünya manyağı olduğumu bildiği için uçtu. Falında ejderha çıktıysa artık hep arkandayım fln bişiler geveledi. Ama garipti ejderha gördük lol. edik : çıkarken o fal cindanını yürüttük :) Babam attı cebe çıktı bide çıkarken adamlara fincan yürüttüm dedi biz orda koptuk adamlar gitti dediki hesaba yazarız daha sonra ödersiniz :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 02 Şubat 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Babam attı cebe çıktı bide çıkarken adamlara fincan yürüttüm dedi süper baba! :D[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 49 50 ye dayadı şimdi çok sarhoş olduğu için öğrenmiş bulunuyorum hakkında 100 den fazla idam davası varmış onları arıyorum :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Adam dooru soluo bende yanındaydım sahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ahahah Deniz gezmis devrinden mi kalma lol baban... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 80 lerden kalma :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yok deniz gezmis doneminde yaklasik 6000 kişiye idam davasi acilmisti sanirim o yuzden sordum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bunun ki başka fazla kurcalama dedi bana araştırıyorum bi bulabilsem :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ahaha. Sikko ya. SAg sol davasina gitmistir o zaman. O devirlerde bunlar meshurdu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 konuyu biliyorum ama söyliyemem babam jandarmaydı :/ sağ sol la ilgisiz yani.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ahah yolsuzluk mu len : ) Neyse jandarmalar o devirde ne yapardi ki ? Valla yasamadim bişi diyemeyecem ama babana harbi helal olsun ilk msj da yaptiklari sahane : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Babam biraz uçuktur birazda deli :P o yüzden içince daha da uçuyor. davası ile ilgili bişiler arıyorum bişi bulursam koycam buraya :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 koy koy gormus oluruz nefis bi hikaye olacak : )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Bellow, 02 Şubat 2005 01:10 tarihinde demiş ki: 80 lerden kalma :/ +1[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 alkollüyken fazla yazılmaz benim peder de kantar da yedii dayakları anlatır alkollüyken niye ona benzemememi istemesini o zman daha iyi anlarım işte[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Dagger bencede haklisin kisinin asil yuzu sarhosken meydana cikiyor benim tanidigim cok firlama insanlar var ama sarhoslarken cook duygusal oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol super cok güzel bir anı. babanın seninle böyle şeyleri paylaşmasıda ayrıca bir güzel. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar