BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bugün Bodrack babam ben ve kardeşimle yemeğe gittik :) Güzel bir sohbet ettik ve babam kafayı bulunca olay koptu gibi bişi :D . Kahve söyledik içtik fln içerken benim çocukluk anılarımı anlattı babam. Uçtuğu için anlatır benimde gazımla yoksa pek girmez o konulara :P . Meğersem benim çocukken at çiftliğim varmış bende tek bi tane atım var sanıyodum :D . Nese elime el bombasıda taşımışım . Küçükken bile manyakmışım zuzuzu. Kahveler bitti gaza gelip fal için kapattık ama fal bakmayı bilen yoktu :/ . Ama babam biliyormuş bakmasını :D Falımda hiç olmayan bir şey çıkmış hatta ilk falımdı benim. Falımda bir değil tam iki tane ejderha çıktı :D zaten hatun desen beni paylaşamıyorlardı. Babamın yorumuyla pikaçuuu bile çıktı falda :D ve babam benim orta dünya manyağı olduğumu bildiği için uçtu. Falında ejderha çıktıysa artık hep arkandayım fln bişiler geveledi. Ama garipti ejderha gördük lol. edik : çıkarken o fal cindanını yürüttük :) Babam attı cebe çıktı bide çıkarken adamlara fincan yürüttüm dedi biz orda koptuk adamlar gitti dediki hesaba yazarız daha sonra ödersiniz :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 02 Şubat 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Babam attı cebe çıktı bide çıkarken adamlara fincan yürüttüm dedi süper baba! :D[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 49 50 ye dayadı şimdi çok sarhoş olduğu için öğrenmiş bulunuyorum hakkında 100 den fazla idam davası varmış onları arıyorum :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Adam dooru soluo bende yanındaydım sahit oldum.
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ahahah Deniz gezmis devrinden mi kalma lol baban...
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 80 lerden kalma :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yok deniz gezmis doneminde yaklasik 6000 kişiye idam davasi acilmisti sanirim o yuzden sordum : )
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bunun ki başka fazla kurcalama dedi bana araştırıyorum bi bulabilsem :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ahaha. Sikko ya. SAg sol davasina gitmistir o zaman. O devirlerde bunlar meshurdu : )
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 konuyu biliyorum ama söyliyemem babam jandarmaydı :/ sağ sol la ilgisiz yani.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ahah yolsuzluk mu len : ) Neyse jandarmalar o devirde ne yapardi ki ? Valla yasamadim bişi diyemeyecem ama babana harbi helal olsun ilk msj da yaptiklari sahane : )
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Babam biraz uçuktur birazda deli :P o yüzden içince daha da uçuyor. davası ile ilgili bişiler arıyorum bişi bulursam koycam buraya :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b]
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 koy koy gormus oluruz nefis bi hikaye olacak : )=
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Bellow, 02 Şubat 2005 01:10 tarihinde demiş ki: 80 lerden kalma :/ +1[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 alkollüyken fazla yazılmaz benim peder de kantar da yedii dayakları anlatır alkollüyken niye ona benzemememi istemesini o zman daha iyi anlarım işte[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Dagger bencede haklisin kisinin asil yuzu sarhosken meydana cikiyor benim tanidigim cok firlama insanlar var ama sarhoslarken cook duygusal oluyorlar...
mdma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol super cok güzel bir anı. babanın seninle böyle şeyleri paylaşmasıda ayrıca bir güzel. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Öne çıkan mesajlar