Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya bisi sorcam adres çubugum kendi kendine yok oldu yaw.. nasi düzeltebilirm...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yukarda sag tık ADRES CUBUGU :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ama eskisi gibi dill küçücük oldu sag tarafa gitti...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o zman isine yaramayan kısımları isaretleyip kaldır yada kenarından suruklemeyi dene :-?[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 adres cubugum hala yok sadece saerch den bisiler çikiyo ya bulalim su adres cubugunu yaw...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Format at kesin düzelir. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ztn format atmasini bilsem uzun zmn önce atardim yaw..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yukarıya sağ tıkla Araç Çubuklarını Kilitle seçeneğini kaldır, sonra adres çubuğunu aktif hale getir sonra Adres yazan yerin yanında ki Nokta halinde ki şeyleri tut ve sağa mı solamı nereye çekiyorsan çek ve Araç Çubuklarını Kilitleyi aktif hale getir. Bir dahada oynama Araç Çubuğunla neme lazım birşey falan olur çubuk bu sonuçta :D[signature][hline]...Techno Cocaine... [Bu mesaj Ciginix tarafından 02 Şubat 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tut çek götür eski yerine bırak işte kırmassın korkma[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eyw Ciginix oldu s1nunda saol... :tebrikz[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar