Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işini düzgün yapmayan insan


baggy

Öne çıkan mesajlar

açılın içimi dökücem.

wordpress'le ilgili gayet basit ve daha önce defalarca yaptırdığım bir iş verdim herifin tekine. pazar günü konuştum, başla dedim sen bak gecikmesin. yok ödeme gelmeden başlamam. ulan, iş yaptığım bir sürü referans var, başla işte dedim içimden de sesimi çıkarmadım. bak yarın sabah ödemen elinde olur ama iş acele. hesapta pazartesi gecesi teslim edecek hemen.

ama tabii ödeme geldikten sonra adamın cevap vermesi akşamı buldu. sorun yok, hallederim bu gece dedi. halledemedi. önemli değil, yarın bitsin dedim. akşama bile kalmaz dedi. hiç üstelemedim herif rahat çalışsın diye, anlayış gösterdim. salı akşamı bana işi gönderdi sallapati, olmamış yani. hatalarını gösterince mızmızlandı falan, dedim yandık anasını satayım ki haklı çıktım. çarşamba oldu ulaşamadık. perşembe günü yapmış hesapta, yine sorunlu. üstelik bu sefer herif siteyi de bozmuş kodlarla oynayıp. onu halletmek için siteyi hazırlayan kişiye ulaş, tema kodlarını düzelttir vs. o gün de öyle geçti. dün akşam göndermiş yine hatalı iş. üstelik gidip temaya laf atıyor. ulan yapacağın altı üstü bir eklenti, temayla ne alakası var? beceremedim, yapamıyorum desene. dün akşam sorun var yazıyorum, darbe var yazdı???

bugün bu saat oldu, adama hala ulaşabilmiş değilim. telefondan mesaj attım, paranın yarısını iade et, başkasını yaptırıyorum işi diye. şimdi damlar hemen mızmızlanır yok işi bitirdim, düzelticem, vermem geri falan diye. uğraş dur. parası bir yana, işin de anasını belledi. yaptığı iş zaten içime sinmedi, düzeltse ileride bokluk çıkacağı kesin yani. 2-3 iyi referansına aldanıp atladık.

kıssadan hisse: freelance iş verirken 1000 kere düşünün. önden ödeme yapmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...