Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 5S arıyorum, garanti tr/yurtdışı cihaz önemli değil. pasaport kayıtsız da olabilir (kendim kaydettirebilirim) istediğim, temiz - çiziksiz/kırıksız/eziksiz olması. Fiyatı da kondisyona göre anlaşırız gibi. 5S arıyorum, başka telefon değil. (he tabi 5s fiyatına daha üst model iPhone veriyorsanız o ayrı. :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Magnum said: 5S arıyorum, garanti tr/yurtdışı cihaz önemli değil. pasaport kayıtsız da olabilir (kendim kaydettirebilirim) istediğim, temiz - çiziksiz/kırıksız/eziksiz olması. Fiyatı da kondisyona göre anlaşırız gibi. 5S arıyorum, başka telefon değil. (he tabi 5s fiyatına daha üst model iPhone veriyorsanız o ayrı. :D) https://forum.paticik.com/read.php?27,8335977 Al ucuza çözelim bu işi mis gibi. Sonra işler açılınca satar 7 alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar