tunch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Selamlar, Legion öncesinde horde twisting netherde'ki arkadaşlarımın yanına gelme kararı aldım. Şöyle bir sıkıntım var ki gold'um frostmane alliance tarafında haliyle burada biraz sıkıntım var. Frostmanedeki goldumu twisting nethere geçirmek için şöyle birşey aklıma geldi: Sizden biri bana twisting netherde token alıcak kadar goldu vericek , ben de size frostmane'de bir karakterinize aynı miktarda goldu tradeliycem. Server farketmediği için goldla tokeninizi frostmanedeki karakterinizle alabiliceksiniz. Yardımcı olabilicek arkadaşların ÖM veya forum cevaplarını bekliyorum. İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Baya darbe falan oldu bitti ben normale dönmüşüm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 paticikte aktif oynayan yok sanırım twisting netherde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Var da goldla gametime almak karli degil pek. 10 15 lira falan fazla vermis oluyorsun twisting netherda bile. Benim tavsiyem oradan pet falan alip tn'de cageleyip satman yonunde. Gerci elinde patlamasi ihtimali de var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Ben 2 3 ay önce geçirmiştim karakteri, 300kya yakın gold vardı, champions honor ile madalyona bastım, hemen hemen aynı goldu yakaladım TN'de. Ama tabii şu an artık satılmaz onlar. Dendiği gibi petle geçirmek mantıklı, öyle satılacak bişeylere bas derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Eğer ucuzsa potion of rapid mind da olabilir. İyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 acelem yok bakalım şimdilik, zaten düşünüyorum kaç senedir o kadar goldum var goldla bi alışveriş yaptığım olmuyor bakarsın legion gelince kasarım kendi kendime :) legionla beraber kalabalık artsın o zaman pete para yatırmak daha mantıklı gibi şu anda oyunda kimse yokken satılması baya uzun sürer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ben yakında açıcam hesabımı tunch. tw'deyim ben takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tunch bu aylık ben yapabilirim istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kaçırdım sanırım madcat'i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 hallettik, güzel alışveriş oldu, ben game-time'ımı aldım tunch parasını aldı, win-win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ağustos'ta da bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Bu Invasion vasitasiyla TN'de char kasiyorum ama gold sifir haliyle. Yeni konu acmak istemedim. Eger game time alan varsa gold ile ben Stormscale de goldu verip TN'de alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Yok mu TN de gold ile gametime alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 daha dün gece yaptım ya görsem yardımcı olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Halen araniyor! Gametime alan yoksa bari bi 30k borc verinde 280 flying ogreneyim :D Neden 30k diyosaniz 6 char var cunku asdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar