BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bu anime sizce nasıl bişi ? Ben çok seviyom :P yayınlandığı sürece hep izledim. Konusu fln çok güzel. İzleyenlerin de bir yorumlarını almak istedim :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Pokemondan büyük bir farkını göremedim. Zaten yaratırken çok özgün yapmaya da uğraşmadıklarına eminim.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think John_Petrucci, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Yaşasın hepimiz öleceğiz :tebrikz: All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
refuse2k3 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Zaten Pokemon a rakip olarak yarıtılmıs bir seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ama en azından bunda hikaye daha sağlamdı ve klasik değildi değişik şeyler olabiliyordu. Fİnal bölümündeki gibi. Tüm yaratıkların ölüp ponixin yok olması :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar