spompas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 oyle siradan cafede internet hizi :( http://www.speedtest.net/result/5499369638.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 o nasıl sıradan kafeymiş öyle net hızı us 'in %98 inden daha iyi çıkmış istatistiklerde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 orc_lord said: Kesinlikle Türkiye'de inanılmaz fahiş fiyatlar dönüyor bu işte :) Bu arada metro ethernet'te bende fiyatları daha yüksek diye hatırlıyorum. Bazen bizde olduğu gibi şirketler şubeleri arasında noktadan noktaya kapalı network olsun diye metro ethernet'de çektirebiliyor, gerçi bunu güvenlik sebebiyle tercih ettiklerini söylemişlerdi. Türk Telekom'da 10 mbit'lik hatta 3 bin lira gibi bişi ödüyorlardı diye hatırlıyorum. VPLS servisi o (MPLS/L3vpn de olabir), fiyat tarifesi farkli metro ethernetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Evet senko, doğru dedi metro ethernet ile MPLS kullanıyorlar. Baktımda 30 mbit'lik olanın fiyatı 2500 TL gibi bişiye denk geliyor. Pahalı yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Kapalı devre diyorsa senkonun dediği gibi TTVPNdir o. Yanı VPLS veya VPRN. Onların fiyatlar daha pahalıdır diye düşünüyorum ama tam olarak bilgim yok. Bu hatlar çok daha güvenli çünkü adeta o iki nokta arasında LAN bağlantı kuruyorsunuz hali ile internet ile hiç bir işiniz olmamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 12 pingle dota keyfi anasini satayim yaa adamlar harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar