Ghypsies Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Küçüklüğümden beri bu müziğin ritimlerine hastayım ve 12 yaşıma geldiğimde bunun flamenko olduğunu Gipsy Kings ile öğrendim. Eğer aranızda flamenko gitar çalanlar da varsa bakarsınız grup fln kurarız :)
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 flamenko calmak bambaşka bişi ya. her zaman hayran oldugum ve tınısından aşırı hoşlandıgım bi tarz. Ama gitarı elime alıp da flamenkoya yonelmeye hic niyetim yoktur :) cok zor cunku ozellikle sag el ritmleri aman aman.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben denemiştim. Her babayiğit çalamaz, günde 5 saat çalışmaya az diyor herifler ve kafaları alkolle dumanken cıngır bıngır çaldıklarını da bildiğinden kıskanıp deli oluyorsun. Sonuç: Flamenkonun sana uygun olmadığını düşünüp Blues ve Blues Rock gibi şeylere kayıyorsun, Led Zeppelin çalıyorsun :) Babadır flamenko ayrııı... Ama bizim genlerde yok be :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 heh ya da hic takmayıp dumduz metal e dewam edıosun.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paco De Lucia , Al Di Meola , John Mclaughlin... bunlar dünyanın en iyi flamenkocuları.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Flamenko çaliyolar tabi de,illa bi kaliba sokucaksak,Al Di Meola direk jazz gitaristi yani.. Büyüyünce çalcam ben flamenko hehe :)[signature][hline]Nothing but the music. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 22 Ocak 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Safa Yeprem[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben de flamenko gitar dersleri alıyorum. gerçkten de o kadar kolay birşey değil ama bir kere çalmaya başladıktan sonra gerçekten çok eğlenceli[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar
Ghypsies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Benden başka flamenko sevende varmış yaa gözlerim yaşardı.. Cidden kafayı taktım flamenko diyince içim kımıl kımıl oluyo hele golpe yaparak ritim tutmak yokmu aahh. Flamenko tutkusu yüzünden klasik gitarı daha tam bitirmeden direk flamenkoya geçtim biraz (hatta bayağı) zorlanıyorum sizce bir süre klasiğe döniymmi yoksa azimle mıçan taşı bile delermi?
Öne çıkan mesajlar