Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Maus arada bir ( ve bunu çok sık yapmaya başladı ) kafasına göre manyak manyak harektetler yapıyo bütün ekranı dolaşıyo herşeye sağ-sol tuş yapıyor hatta mausumda olmayan bir özellik olan scroll-down falan yapıyo .. Spybot ve Microsoft Antispyware + AntiVir ile tarattım bir sürü virüs , spyware sildim ama bu duruyo ne yapabilirim[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 optic mouse dimi? bu sorun cok yaygin eger pilli ise pilini degistir, benimkide yapiyor ve isin kotusu pilli degil benimki uhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 kablosuz ise pil kaynaklı olabilir dual optik değilse , onu da yapabilir.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Abicim alıyosun kötü kötü mouse leri sonra da yok kayıyo yok sapıtıyo diyosun. bence microsoft tan şaşma bak bakam sapıtıyomu ben 2 senedir ortik kablosuz klavye mouse kullanıyom(microsoftun) bak bi gün dahi sapıttığını görmedim walla Kalite=microsoft :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende toplu mouse var, arada bir sağa, sola, yukarı veya aşağıya iniyor kendi kendine. tozdan falan herhalde..[signature][hline][code=php]beş hececiler[/code] H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bence a4tech toplu mouse kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kullandıgın mouse kotuyse yapar. Cok renkli mouse pad kullanıyorsan yapar.Tek renkli mouse pad edın kendıne bir tane veya iyi bir optik mouse al.Benım mıcrosoft un optik mouse ilk aldıgımda cok sapıtıyordu mouse pad i tek renk yaptim duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 optikse mouse pad'i mat bişey olsun parlaksa ondan sapıtır yansıma oldugu için.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bide prorat yediginde oluyordu onun eglence menusundede böyle bir uygulama vardı :D oda olabilir =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Optik mouse ta bizdede olmustu fakat mouse deişince oyle bir sorunumuz kalmadı.Fakat Mouse padindende olabilir.Onları ıyı bır kontrolden geçir. Valla Nautilus da 1 Ytl Ye Satılıor fıstık gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 optik ışığı ilen aynı renkte bi yüzeye geldiğinde sapıtma ihtimali var ama başka mantıklı bir sebep gelmiyo aklıma[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 mouse paddan oalblr ya da herangi bi virus adaware kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Adaware ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ad-aware reklam ajanı programıdır.konumuzla uzaktan yakından alakası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 evt ustte benım yazdıklarımı okursanız mouse tutturdum ben kazandım :) a4tech ler uzun sure kullanıldıgında boyle sapıtıyorlar sen en iyisi o mouse u at yenısını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 1 2 haftadır benimkide yapmaya basladı. a4teech kablolu En iyi cozum bununla yasamayı oğrenmek Ben 2 haftadır alıstım resmen :)[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya içini o kadar temizlemiştim hiçbir işe yaramadı , ama içindeki topu çıkardım sonra da içindeki şeyler biraz çevirip maus u oynattım üfledim müfledim , düzeldi :p[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence yeni 1 optic al toplu mouse sux..[signature][hline]Sözlerim kılıcım olsun kalemimse kın'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar