Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse sapıtıyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maus arada bir ( ve bunu çok sık yapmaya başladı ) kafasına göre manyak manyak harektetler yapıyo bütün ekranı dolaşıyo herşeye sağ-sol tuş yapıyor hatta mausumda olmayan bir özellik olan scroll-down falan yapıyo ..
Spybot ve Microsoft Antispyware + AntiVir ile tarattım bir sürü virüs , spyware sildim ama bu duruyo ne yapabilirim[signature][hline]Time Only Knows..
Welcome to Persia
Mesaj tarihi:
kablosuz ise pil kaynaklı olabilir

dual optik değilse , onu da yapabilir.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
Abicim alıyosun kötü kötü mouse leri sonra da yok kayıyo yok sapıtıyo diyosun. bence microsoft tan şaşma bak bakam sapıtıyomu ben 2 senedir ortik kablosuz klavye mouse kullanıyom(microsoftun) bak bi gün dahi sapıttığını görmedim walla Kalite=microsoft :) :) :)
Mesaj tarihi:
Kullandıgın mouse kotuyse yapar. Cok renkli mouse pad kullanıyorsan yapar.Tek renkli mouse pad edın kendıne bir tane veya iyi bir optik mouse al.Benım mıcrosoft un optik mouse ilk aldıgımda cok sapıtıyordu mouse pad i tek renk yaptim duzeldi.
Mesaj tarihi:
bide prorat yediginde oluyordu onun eglence menusundede böyle bir uygulama vardı :D oda olabilir =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Mesaj tarihi:
Optik mouse ta bizdede olmustu fakat mouse deişince oyle bir sorunumuz kalmadı.Fakat Mouse padindende olabilir.Onları ıyı bır kontrolden geçir.
Valla Nautilus da 1 Ytl Ye Satılıor fıstık gıbı
Mesaj tarihi:
Ya içini o kadar temizlemiştim hiçbir işe yaramadı , ama içindeki topu çıkardım sonra da içindeki şeyler biraz çevirip maus u oynattım üfledim müfledim , düzeldi :p[signature][hline]Time Only Knows..
Welcome to Persia
  • Yeni Oluştur...